Efter 'X Factor': Det skal Sofie Linde nu lave om fredagen

Selv om hun nu har overdraget værtsopgaven til sin mand, er der ikke 'X Factor'-fri fredage på programmet for Sofie Linde

Her er den nye vært

DR meddelte mandag formiddag, at de havde valgt at erstatte den nybagte 'X Factor'-mor Sofie Linde med hendes mand Joakim Ingversen på ubestemt tid.

Dermed bryder Danmarks Radio en årelang tradition med kvindelige værter, men måske er det alligevel ikke helt slut med de opsigtsvækkende værtskjoler, afslører vikaren Joakim.

Det bliver i familien - Joakim overtager mikrofonen fra Sofie. Foto: Mogens Flindt
Det bliver i familien - Joakim overtager mikrofonen fra Sofie. Foto: Mogens Flindt

Mon ikke Sofie Linde sidder klar med tips om, hvordan jobbet skal gøres. Foto: Per Lange Film, tv & radio Her er den nye 'X Factor'-vært

- Jeg er jo kæmpe ’X Factor’-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte ’X Factor’-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært, siger Joakim Ingversen og fortsætter:

- Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru.

Sofie Linde annoncerede lørdag, at hun havde født denne lille guldklump:

Sofie Linde, der for ganske nylig blev mor for første gang, da hun fødte datteren Trine, er netop nu så travlt optaget af familieforøgelsen, at hun ikke har tid til at svare på spørgsmål vedrørende sin overdragelse af værtsstafetten til sin mand, Joakim Ingversen.

Følger med fra sofaen
Det oplyser hendes manager Line Køhlert Breinholt, der i samme ombæring oplyser, at Sofie og datteren kommer til at sidde bænket i sofaen, når Joakim på fredag får sin ' X Factor'-debut.

- Jeg ved, at Sofie ikke kunne have ønsket sig en bedre vikar, og hun er meget tryg og glad og glæder sig til at følge med fra sofaen sammen med Trine, skriver Breinholt i en mail til Ekstra Bladet.

Dermed kan man roligt sige, at den nyfødte 'X Factor'-baby får det populære sangprogram ind med modermælken.

Ib van Deurs er 53 år og har lagt stemme til 'X Factor' siden starten. Foto: Linda Johansen Kendte DRs største stjerne gennem to årtier: De aner ikke, hvem jeg er