Annonce:
Annonce:

Eftertragtet bagedommer afslører: Her er min Tinder-scoring

Dessertkokken Markus Grigo viser nu sin kæreste Susanne frem for første gang. De to mødte hinanden via datingappen Tinder

Markus Grigo viser nu sin kæreste frem. De to har mødt hinanden på Tinder. Foto: Mogens Flindt
Markus Grigo viser nu sin kæreste frem. De to har mødt hinanden på Tinder. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Så er der skrevet under: Bagedysten mangler kun deltagere

Bagedyst-Rosa i stor sorg efter dødsfald

Den tyskfødte dessertkok Markus Grigo er den ene halvdel af det nye dommerteam på DR1's populære program 'Den store bagedyst'.

48-årige Grigo flyttede til Danmark for 26 år siden, efter han havde mødt en dansk pige.

Siden blev han gift og fik to børn, som i dag er 16 og 19 år.

Kærligheden holdt dog ikke, og for to år siden blev Markus Grigo derfor skilt fra sin daværende kone.

Efter pludselig berømmelse: Bestormes af kvinder

Men siden har han fundet kærligheden igen - på noget så moderne som datingappen Tinder.

'Bagedyst'-dommeren ses her sammen med sin nye kæreste Susanne og børnene Christopher og Caroline. Foto: Tariq Mikkel Khan
'Bagedyst'-dommeren ses her sammen med sin nye kæreste Susanne og børnene Christopher og Caroline. Foto: Tariq Mikkel Khan

Og det var en stolt Markus Grigo, der tirsdag aften viste sin nye kæreste frem til optagelserne af 'Året der gik' på DR.

Annonce:

- Altså det var første gang for os allesammen. Men jeg synes, det er fantastisk, at mine børn og min kæreste støtter mig og stiller op, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

Bagedyst-dommer flygtede fra Tyskland: Tævet af far

- Det betyder især meget for mig, at min kæreste gør det, for jeg ved, hun kun gør det for min skyld. Hun bryder sig nemlig ikke så meget om opmærksomheden, siger Markus Grigo til Ekstra Bladet.

Mødtes på Tinder
Ifølge Markus Grigo går det rigtig godt med Susanne, og parret taler allerede om at flytte sammen.

- Det går fantastisk. Men vi har ikke travlt med at flytte sammen, siger Markus Grigo.

Tidligere på året afslørede 'Bagedyst'-dommeren over for Billed-Bladet, at han havde givet appen Tinder en chance, og at han her havde været så heldig at finde kærligheden.

Annonce:

- Jeg tænkte, at jeg ville gi' det en chance - heldigvis er Tinder ikke bare en scoreapp. I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste. Vi er meget glade for hinanden, og planen er, at vi skal flytte sammen på et tidspunkt, har Grigo tidligere fortalt til ugebladet.

Bestormes af kvinder
Markus Grigo har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hans medvirken i 'Den store bagedyst' har ført til meget opmærksomhed blandt danskerne. Især det kvindelige køn viser stor interesse for tv-dommeren.

- Der er mange, der vender sig om, og typisk piger, der gerne vil have en selfie med dig. Det er bare ærgerligt, at de aldrig spørger om programmet, har Markus Grigo tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Flere kvinder er ifølge Grigo også interesserede i at vide, om han er single.

'Bagedyst'-dommer: Jeg fandt kærligheden på Tinder

- En kvinde har spurgt, om jeg var single, men de fleste ved efterhånden nok, at jeg har en kæreste. Selvfølgelig er jeg beæret over at blive spurgt, men jeg er mega glad for min kæreste.

Annonce:

Den store opmærksomhed har været en stor mundfuld for dessertkokken, der lige har skullet vænne sig til, at han ikke længere kan gå ud at handle uden at blive genkendt.

Kopi-kager, skidt og sexisme: Her er Bagedystens største skandaler

- Jeg er desværre meget opmærksom på, om nogen kigger, når jeg handler. Jeg ved godt, at det er irrationelt, men sådan er det nu engang. Jeg går ikke bare ned i supermarkedet og køber øl, når jeg er løbet tør. Man skal lige vænne sig til det, for det er jo en uvant situation at føle, at der ofte er nogen, der kigger på en, forklarede han til Ekstra Bladet.

Markus Grigo vender til næste år tilbage til 'Den store bagedyst', hvor han sammen med sin meddommer Katrine Foged Thomsen og værten Timm Vladimir skal guide det nye kuld af amatørbagere i diverse bage-udfordringer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: