Eks-millionøse bombarderes med penisbilleder

Den tidligere millionøse Anne Mette Beckmann får mange beskeder - med og uden billeder - fra unge mænd

Anne Mette Beckmann er vokset op i luksus, men siden er familieformuen sluppet op, og den tidligere rigmandsdatter står i problemer til halsen. Hun har intet sted at bo, ingen penge og intet job.

I programmet 'Millionær i praktik', der sendes på TV2, er hun i praktik forskellige steder - blandt andet som kassedame. Men det er ikke let for Beckmann, der aldrig har været vant til at arbejde, at finde sig tilrette. Og hun vil da heller ikke arbejde med hvad som helst.

- Jeg er åben over for jobs, jeg kan lide. Men ikke fuld tid, for det er jeg ikke vant til. Det er ikke nu, at jeg begynder at arbejde 8-16. Det gider jeg ikke, har hun tidligere forklaret til Ekstra Bladet.

På ét punkt går det dog fremad for Anne Mette Beckmann. Efter hun fortalte i programmet TV2-programmet 'Den første date', at hun er vild med unge mænd, er det væltet ind med beskeder - og det, der er værre - fra unge mænd.

Det fortæller hun til ugebladet Tæt På.

- Der er mange søde mænd, der gerne vil mødes med mig. Det skriver de i hvert fald på Facebook. I programmet kom jeg jo til at sige, at jeg godt kan lide unge mænd. Siden er jeg blevet bombarderet med billeder af penisser, siger hun i det nyeste nummer af ugebladet.

Selvom hun er vild med unge mænd, er hun ikke imponeret over billederne af deres penisser.

- De ligner alle sammen hinanden. Ja undskyld, jeg siger det. Men jeg vil hellere se deres ansigter. Det skriver jeg også til dem, fortæller hun til ugebladet.

Eks-millionær: Hjemløs og på røven

Kvinde med mange krav
Den tidligere millionøse er heller ikke helt nem at stille tilfreds. Hun har nemlig store forventninger til sine mange bejlere.

- Jeg er til yngre mænd, ikke-rygere, og gerne internationale. Det er jo mange krav at have, forklarede hun til TV2 i forbindelse med sin deltagelse i 'Den første date'.

Eks-millionøsen ved Reality Awards: Er flyttet sammen med 19-årig

For 30 år siden fik rigmandsdatteren chancen for at blive gift med sin daværende kæreste, men hun slog ikke til.

- Med alderen er jeg da begyndt at fortryde, at jeg ikke giftede mig, da jeg var yngre. Men da jeg var yngre, var det bare ikke noget, jeg havde lyst til. Jeg ville ikke binde mig, siger Anne Mette Beckmann til TV2.

I dag er hendes ekskæreste gift med en anden, mens Anne Mette Beckmann stadig ikke har en vielsesring på fingeren.

- Man vænner sig til at være alene, siger hun til TV 2.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Anne Mette Beckmann for en kommentar.

Lumre tilbud til danske tv-kvinder: Tisse-videoer og penis-billeder

Homo-porno, trans-sex og diller-billeder: De største sex-skandaler i sportsverdenen