Annonce:
Annonce:

Ekspert om Lukas Graham: USA har allerede sangere, der synger, til man tuder

Lukas Graham har optrådt på amerikansk tv, og de fik kæmpe bifald. Men ifølge musikekspert Henrik Milling er det langt fra et stort gennembrud for bandet

Værten Conan O'Brien på talkshowet 'Conan' kunne torsdag aften byde velkommen til danske Lukas Graham.
Værten Conan O'Brien på talkshowet 'Conan' kunne torsdag aften byde velkommen til danske Lukas Graham.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De brager derud af på den danske musikscene med den ene udsolgte koncert efter den anden. Og nu er de også blevet hørt og set på landsdækkende tv i USA.

Det danske band Lukas Graham med Lukas Graham Forchhammer i front optrådte torsdag aften i talkshowet 'Conan' med nummeret '7 Years', hvor de blev mødt af stort bifald, da sangen var færdig.

Men ifølge producer og musikekspert Henrik Milling har det ikke en banebrydende betydning for bandet.

- Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt at komme ud og vise fjæset frem for så mange mennesker. Men jeg bliver også nødt til at være lidt irriterende og sige, at det er dumt, hvis man tror, at så er den fugl skudt. Oh Land har jo også gjort det samme, og det er jo ikke sådan, at Oh Land dermed har slået igennem, siger Henrik Milling til Ekstra Bladet.

Se Lukas Grahams amerikanske tv-debut

Annonce:

Han mener, at det kan bruges til at blive set, og det er samtidig en god ting at kunne vise frem, når bandet har møder med folk i musikbranchen. Men Lukas Grahams optræden i 'Conan' er ikke så stort, som det kunne have været.

- Det ville have været en stor ting for dem, hvis de havde siddet i sofaen og var blevet spurgt om noget. Nu lyder det, som om jeg siger, at det ikke betyder noget. Det gør det, men der er stor forskel på at være ham, der kommer og giver et nummer, og ham der bliver interviewet i sofaen.

USA har set det før
Henrik Milling er skeptisk omkring, hvad det vil få af betydning for Lukas Graham, at de har optrådt i talkshowet, og Lukas Forchhammer har en fordel i sin nationalitet, men den ellers skøre dreng, skal være endnu mere skør, hvis han ikke vil blive overset blandt USA's mange talenter.

- USA er enormt optagede af skandinaviske kunstnere lige for tiden. Men Lukas Graham skal være eksotisk og mærkelig, hvis han vil have en chance i spillet. Og hans store udfordring er, at USA allerede har massere af sangere, der kan synge, så man tuder.

Annonce:

Der er især én dansker, der allerede har gang i en karriere i USA, og som Henrik Milling spår, vil have langt bedre chancer for at være Danmarks store navn i USA.

- '7 Years' er heldigvis en meget særpræget sang. Jeg kan ikke forestille mig en amerikansk kunstner udgive sådan et stykke musik, så det er enormt godt. Men det er også svært at se, hvad han er, som er helt vildt specielt. Der er sådan en som Mø jo lidt mere særlig end Lukas Graham.

- Men hvor ville jeg være glad, hvis Lukas Graham tog røven på mig, siger Henrik Milling.

Lukas Graham: - Folk misforstår og tror, at jeg er en arrogant stodder

Han skal have noget ekstra
Musikeksperten understreger, at det ikke er umuligt for Lukas Graham at bryde igennem i USA, men bandet starter et sværere sted, end for eksempel Mø gjorde.

- Det er meget svært at slå igennem udelukkende på sin gode stemme i USA. Dem har de allerede mange af. Så det er vigtigt at have noget ekstra, som Mø i den grad har.

Annonce:

Og det er da ikke uden betydning, at Lukas Graham har optrådt på amerikansk tv. Det er heller ikke en mulighed, man bare lige kommer sovende til.

- Han har i hvert fald et pladeselskab og en manager, der bakker ham op. Man kommer ikke i 'Conan', hvis man ikke har nogle gode folk bag sig.

- Men det kan jo være, at du ringer om 14 dage, fordi Lukas Graham har hooket op med et amerikansk band, og så vil jeg gerne æde, alt hvad jeg lige har sagt, siger Henrik Milling.

Du kan se Lukas Grahams optræden i det amerikanske tv-show HER

Lukas Graham får stor opbakning for både danske og amerikanske fans på sociale medier, efter sin optråden i 'Conan'.

Dansk hitband: Vi har vundet i lotteriet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: