Elkjær i sorg: Min far er død

Fodboldikonets 83-årige far, Erling Leonard Larsen, udåndede fredag aften efter længere tids sygdom

- Jeg er naturligvis meget berørt af min fars bortgang, men er samtidig lettet over, at han nu har fået fred efter et meget hårdt sygdomsforløb, siger Preben Elkjær Foto: Alloverpress
- Jeg er naturligvis meget berørt af min fars bortgang, men er samtidig lettet over, at han nu har fået fred efter et meget hårdt sygdomsforløb, siger Preben Elkjær Foto: Alloverpress
Følg Danske kendte

Fredag aften mistede den danske fodboldlegende Preben Elkjær sin far. Efter omkring et års tid med tiltagende sygdom udåndede Erling Leonard Larsen på Bispebjerg Hospital omgivet af sine to sønner, Preben Elkjær og dennes to år ældre storebror Flemming.

Erling Leonard Larsen blev 83 år gammel.

- Jeg er naturligvis meget berørt af min fars bortgang, men er samtidig lettet over, at han nu har fået fred efter et meget hårdt sygdomsforløb, siger Preben Elkjær.

Erling Leonard Larsen var maskinmester af uddannelse og var det meste af sit arbejdsliv beskæftiget på Dansk Sojakagefabrik på Islands Brygge i København.

I begyndelsen af 1960’erne tog han sine to sønner i hånden og meldte dem ind i Frederiksberg Boldklub, trods det at yngste søn Preben var et par år for ung til overhovedet at kunne spille i klub. Erling Leonard Larsen stak en hvid løgn om, at Preben var ældre, end han egentlig var – og resten er dansk fodboldhistorie.

I forbindelse med faderens død appellerer Preben Elkjær til, at han, fru Nicole og deres voksne søn Max får fred til at bearbejde deres sorg under private former.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.