Ellevild Lyngvild om reality: De er de nye Jesus og Maria

Modediktatoren var som altid i hopla, da Ekstra Bladet mødte ham tirsdag aften forud for Reality Awards 2014. Han havde ingen favoritter, men krydsede fingre for en masse afklædt action

Revl og krat fra den danske reality-verden var tirsdag aften samlet i Cirkusbygningen i København for - for andet år i træk - at blive hyldet til deres helt egen prisuddeling 'Reality Awards 2015'.

Humøret var højt hos de mange fremmødte - ikke mindst hos modediktator Jim Lyngvild.

Danske kendte Realitystjerner: Derfor er reality så vigtigt

- Jeg er her, fordi jeg har hørt, at det her er årets fest. Sidste år hev folk angiveligt brysterne frem på scenen og begyndte at slikke på dem og alt muligt. Så jeg skulle simpelthen til den her fest. Koste hvad det koste måtte. Jeg ville sælge min hund og min mand og alt for at være her, sagde han.

 

Jim Lyngvild lagde i forlængelse heraf heller ikke skjul på, at han var og er stor fan af tanken om at give reality-genren sin helt egen prisuddeling.

Underholdning Reality-babes afslører: Her er vores værste skandaler

- De skal have deres eget show, fordi de er blevet de nye Jesus og Maria. Det er dem, som folk tilbeder, så selvfølgelig skal de have deres egen award, lød det.

At reality-verdenens skal have deres eget show, var den garvede kendis Dan Rachlin enig i. Han synes, at prisuddelinger simpelthen er blevet for selvhøjtidelige, og at der derfor er rart med et lidt mere uortodokst af slagsen. Hør hans pointer her:

Du kan også se interviews med et par af awardshowets vindere her:

Herunder kan du se et musikalsk indslag fra showet: