Annonce:
Annonce:

Elviras kæreste: Angriber familien og deres tv-show

Milad Saadati bryder sig ikke om realityshows, som han 'er imod', skriver han på Instagram og advarer folk mod at kontakte ham om den slags, i hvad der kan tolkes som en 'fin hentydning' til flammen Elvira Pitzner og den øvrige diamantfamilies tv-valg

Elvira Pitzners kæreste Milad bryder sig umiddelbart ikke om den slags programmer, hendes familie er centrum i. Foto: Mogens Flindt
Elvira Pitzners kæreste Milad bryder sig umiddelbart ikke om den slags programmer, hendes familie er centrum i. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Holdningerne til tv-personligheden Elvira Pitzners Dubai-baserede kæreste Milad Saadatri er mildest talt delte på diverse realityfora på internettet, hvor folk ikke føler, han behandler hende ordentligt.

Blandt andet hos sladdercentralen Reddit og i flere realitygrupper på Facebook kaldes Milad bl.a. for 'ussel', og mange brugere forstår ikke, hvorfor diamantdatteren finder sig i Milads til tider mærkværdige opførsel.

Det sker blandt andet efter, at Milad på det seneste har delt forskellige underlige citater, der bliver tolket som stikpiller til Elvira, og mange funderer over, om parret mon overhovedet fortsat danner par.

'Aldrig del din fremtid med en kvinde, der har delt sin fortid med mange mænd', lød det forleden i et citat, som Milad delte på Instagram.

Og nu bliver der så kastet mere brænde på det i forvejen godt brændende parforholds-bål.

Annonce:

I en story på Instagram har Milad nemlig skrevet det, der vel godt kan betegnes som en slags sviner eller i bedste fald en fin hentydning til Pitzner-familien og den tv-føljeton i realitygenren, de gennem flere år har haft gang i.

Artiklen fortsætter under boksen ...

Mor bryder sig ikke om Milad

I Pitzner-familien er det angiveligt kun Elvira, der ser et lys i Milad.

I oktober skrev Ekstra Bladet således om en hændelse, hvor bølgerne gik højt hjemme hos familien Pitzner, fordi snakken faldt på Milad, som familien bestemt ikke bryder sig om.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke er nogen i familien, der bryder sig om din kæreste. Sådan er det. Vi har prøvet og slugt en masse kameler. Men nej, nu er det ude, og jeg står fandeme ved det, sagde Katerina Pitzner for få måneder siden.

Læs den historie her.

'Officiel udmelding'
I opslaget, som Milad kalder 'en officiel udmelding', slår han fast, at han er meget imod reality-tv. Dermed bryder han sig altså heller ikke om 'Diamantfamilien', der nu gennem flere år har sikret familiens overhoved og diamantdronning, Katerina Pitzner, og hendes tre døtre, Elvira, Thalia og Ophelia, mere smør på brødet, end de havde i forvejen.

'Hvis du følger denne profil for at være up-to-date med realityshows på tv, så vil jeg gerne fortælle alle, at jeg personligt er imod sådanne ting, og jeg gider ikke at have mit privatliv på tv eller at være genstand for andres forretning eller underholdning', skriver Milad blandt andet.

Annonce:

Du kan se billeder af Milad, som aldrig har ønsket at blive fotograferet til medierne, på hans profil her og læse hans story (så længe den er tilgængelig, red.) her.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ophelia, Katerina, Elvira og Thalia Pitner, da de tre søskende besøgte mor under 'Vild med dans' i år. Milad har ofte været med Elvira på den røde løber, men har aldrig ønsket at stille op til et billede. Foto: Kenneth Meyer
Ophelia, Katerina, Elvira og Thalia Pitner, da de tre søskende besøgte mor under 'Vild med dans' i år. Milad har ofte været med Elvira på den røde løber, men har aldrig ønsket at stille op til et billede. Foto: Kenneth Meyer
 

Medvirkede selv
Udmeldingen kan virke spøjs, for Milad har flere gange selv været med på optagelserne til 'Diamantfamilien', der pt. kører på TV 2 i en sjette sæson.

'Jeg går op i moral og værdier her på min profil', lyder det blandt andet, inden han forklarer sine følgere, at man ikke skal tage alt, man ser på tv for gode varer, fordi folk ifølge ham spiller en rolle.

Han slår samtidig fast, at folk ikke skal kontakte ham med henblik på at ville have ham til at være en brik, de bare kan flytte rundt med som en hund i et spil underholdnings-kegler.

'Jeg vil sige, at disse realityshows bliver kaldt for 'shows' af en årsag - det er underholdning for penge - og det har intet at gøre med ejeren af denne profil', lyder det.

Annonce:

Ekstra Bladet har kontaktet Elvira og Katerina Pitzner for en kommentarv til Milads udgydelser, men de er i skrivende stund ikke vendt retur.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Folk gør for meget grin med influencere, der ifølge Elvira og Thalia Pitzner, har et ret hårdt arbejde. Hør dem i 'Der er brev' fra 1. september herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: