Endelig overskud: Så meget tjener Geggo og Cengiz

Ægteparret indkasserer en halv million i deres firma og ender efter udgifter med et overskud på 250.000

Ambitionen er at åbne en to'er, har Geggo tidligere proklameret med henvisning til butikken. Men vil parret også have et barn nummer to? Det svarer de på her.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Så kom der sorte tal på bundlinjen.

Geggo og Gengiz har vendt skuden, og deres biks på Amager, La' Lotus, har i det friske regnskab et mageligt overskud på 241.000, efter skattefar har snuppet sin del.

Overskuddet lader parret stå at blomstre i firmakassen.

Geggo: Derfor har jeg stort underskud

La' Lotus indtjening var i det seneste regnskabsår 513.000 kroner. Af det beløb betalte parret gager for 250.000 kroner.

Firmaet har ikke angivet nogen ansatte. Ikke desto mindre ville beløbet svare til en månedsløn på 20.800 kroner.

Med overskuddet stiger firmaets egenkapital over 1000 procent fra at være 21.000 kroner sidste år til 262.000 i år.

Ekstra Bladet ville naturligvis gerne have spurgt Geggo og Cengiz om, hvad de siger til den positive udvikling, men de har ikke svaret Ekstra Bladets henvendelser.

Kedeligt underskud
Geggo og Gengiz første år som forretningsdrivende sluttede ikke med det brag, de måske havde ønsket sig dengang.

I 2017 skrev de under på en årsrapport, der viste røde tal. Parret havde et underskud på 90.000, men det ville forbedre sig næste år, forsikrede Geggo dengang.

Geggo er blevet en forretningskvinde, og ligesom de fleste andre hårdhændede iværksættere har hun også et lukket firma bag sig. I 2017 ophørte hendes firma EventGarde Performance. Foto: Jonas Olufson
Geggo er blevet en forretningskvinde, og ligesom de fleste andre hårdhændede iværksættere har hun også et lukket firma bag sig. I 2017 ophørte hendes firma EventGarde Performance. Foto: Jonas Olufson

Geggo forklarede, at regnskabet kun gjaldt de første tre måneder af forretningens levetid

- Regnskabsåret løber fra oktober 2015 til oktober 2016, og vi åbnede forretningen i juni 2016. Vi har ikke tjent indskuddet ind på tre måneder. Jeg synes, at det går udmærket. Så længe at vi ikke er i minus efter et år, og det er vi ikke, går det godt, siger hun og fortsætter:

- Vi lagde 300.000 kroner i forretningen og overtog en grim butik, der skulle renoveres, der skulle købes brikse, produkter og en spraytan-maskine.

Udvider salon
I oktober sidste år blotlagde Geggo desuden sine planer om at udvide biksen antageligt for på sigt at kunne ekspedere flere kunder.

- Vi skal have et nyt rum i salonen, så der skal laves lidt om derinde. Vi fjerner nogle ting og får nogle nye ting ind, sagde Geggo til Realityportalen.dk.

- Planen er, at vi udvider den ene afdeling, der hedder permanent makeup, og så fjerner vi afdelingen, der hedder spraytan, som jeg ellers er rigtig glad for at have, tilføjede hun.

Geggo har også tidligere slået fast, at La' Lotus ikke skal være et enkeltstående foretagende.

- Vi har tjent vores penge ind, og ambitionen er at åbne en to'er. Jeg vil leve af at være selvstændig, lød det overfor Ekstra Bladet for et års tid siden.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind