Engang Dumme-Pernille fra 'Paradise Hotel'. Nu får hun studenterhuen

Pernille fra 'Paradise Hotel' beviser nu, at studenterhuen kommer til at trykke

Se eller gense her, hvordan Pernille i 2012 svarede på, om hun er dum.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun deltog i 'Paradise Hotel' i 2012, hvor hun på grund af sine sprogblomster som 'pjerserkat' og 'mandshumanistisk' hurtigt blev stemplet som den nye 'Amalie', hvilket bestemt ikke var positivt. Blot fik Pernille tilnavnet 'Dumme Pernille'.

Kører de i bil på vejen i Sverige?
Et øgenavn hun havde svært ved at ryste af sig - særligt på grund af en række Facebook-videoer, hvor hun konsekvent udtalte nordmænd som 'norskere' og undrende spurgte, 'om der fandtes motorveje i Norge og Sverige, og om de mon spiste fisk'.

Dengang talte Ekstra Bladet med Pernille om hendes Facebook-videoer og spurgte hende til, om hun var dum, eller om det blot var en rolle. Se videoen øverst i artiklen.

- Jeg kan sagtens huske, at jeg lavede det interview med Ekstra Bladet, og hvad kan jeg sige....jeg er jo blevet ældre, siger Pernille Nygaard til Ekstra Bladet.

Her er de nye divaer i junglen

Fetterlein vælter sig i Paradise-babes

Den nu 25-årige nordjyde var efter 'Paradise Hotel' også med i en række andre tv-programmer, og hun håbede dengang at blive sanger eller skuespiller. Men de planer har ændret sig.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg får min studenterhue og bliver færdig med gymnasiet til sommer, så det er dejligt, siger Pernille glædesstrålende.

Og hun har allerede lagt planer for tiden efter, huen er kommet i hus.

- Jeg skal læse jura næste år på universitetet. I år havde jeg et snit på næsten 9. Jeg fik endda 10 i religion, og det havde jeg slet ikke forventet. Det bliver helt sikkert bedre i år, for jeg har udviklet mig så meget i de år, jeg har dannet mig, siger Pernille, der stadig laver sprogblomster.

- Det må også nedbryde nogle fordomme om dig, at du skal ind og læse jura?

- Jeg tror, folk bliver forargede, eller hvad man siger.

- De bliver i hvert fald forbavsede, tror jeg.

Ingen sinusrealationer i 'Paradise Hotel'
-
Jeg er så dårlig til dansk, men i mit yndlingsfag matematik i år fik jeg 10/10. Matematik er helt klart mig, det var også derfor, det var svært for mig, da jeg var med i 'Paradise' og andre programmer at vise, hvad jeg egentlig kunne, for det var ikke fordi, man blev spurgt efter nogle ligninger derinde eller sinusrealationer, siger Pernille og fortsætter:

- Der sagde man måske nogle dumme ting, for man vil gerne lyde klogere, end man egentlig er. Og så kommer man nogle gange til at lyde dum i stedet for, siger Pernille, der mener, at det er helt naturligt, at de mange 'dumme' udtalelser skyldtes den manglende uddannelse.

Kan ikke leve af tv
-
Jeg tænker, før folk får viden eller uddannelse, er det jo klart, man er uvidende på nogle punkter. Før interesserede jeg mig jo bare for at lave tv og gå i byen. Verden udenfor var bare helt urealistisk for mig. Det var bare: 'Der er et samfund udenfor, so what'. Torsdag, fredag, lørdag, det er det, jeg lever på. Men så tænkte jeg: 'Nu prøver jeg at tage en uddannelse, for jeg kan ikke bare leve af tv', og så blev jeg mere bevidst om realiteten i samfundet, og hvordan det hele hænger sammen, siger Pernille, der har planer med sin jura-eksamen.

Derfor stemmer Paradise-Pernille på...

- Jeg vil gerne være advokat, så jeg tager en bachelor inden for jura, og så tager jeg en kandidat, og så skal man vist arbejde to år på et advokatfirma - lidt ligesom hvis man arbejder i en murerfirma, og så til sidst bliver man advokat. Det tager lang tid, siger Pernille og slår fast:

- Jeg har gerne villet være advokat, siden jeg var helt lille.

- I videoen fra 2012 fortæller du, at du gerne ville være sanger?

- Ja og skuespiller! Jeg vil super gerne stadig være skuespiller og sanger, men det er mine urealistiske sider af mig selv. Jeg har to Perniller - den ene er den urealistiske og den anden er den mere realistiske, siger Pernille, der bor i Frederikshavn med sin datter på seks år.

Social arv spiller en stor rolle
- Jeg vil gerne være en god rollemodel for min datter, og jeg ved jo, at mange ting som f.eks. social arv, at det spiller en stor rolle, at man skal have et arbejde og fungere godt i samfundet. Det er en af grundene til, at jeg gør det her - for min datters skyld, siger Pernille og fortsætter:

- Det er virkelig vigtigt, for hvis ens forældre bare ligger derhjemme og er på kontanthjælp og prøver at blive sangere eller skuespillere men aldrig formår det, så tror børnene bare, at det er normalt. Men det er jo ikke realistisk, siger Pernille, der sidste år havde sit sidste tv-job i realityshowet 'Mig og min mor'.

- Men der fik jeg så meget fravær i min skole, at jeg bare har lukket helt af for tv, mens jeg studerer. Fordi jeg gider ikke risikere noget. Jeg synes, det er sjovt, men man bliver bare nødt til at være seriøs, og jeg har bare taget det valg, at jeg bliver nødt til at koncentrere mig om det, jeg synes er væsentligt lige nu, siger Pernille.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Studenterhuen trykker
- Hvad betyder det for dig, at du kan bevise, du godt kan få en uddannelse?

- Der er rigtig mange, der har sagt, at det måske ikke lige var studenterhuen, der trykkede på mit hoved, men det kommer den så til alligevel, griner Pernille.

- Jeg gør det for min egen skyld, så det er ikke fordi, jeg vil stå hånligt og sige; 'ha ha'.

- Jeg tror bare, at det er et bevis på, at folk er dømmende. Og hvis jeg havde været en svag eller dum person, så er det også ondt, egentligt at være så dum at dømme folk på den måde. Så er det bedre at hjælpe folk, siger Pernille, der har et klart mål for sit sidste skoleår på gymnasiet:

- Jeg skal bestå og have et snit på 9,2. Jeg skal bare holde tungen eller skruen lige i munden, griner Pernille, og tilføjer: 'Du ved, hvad jeg mener'.

Paradise-Pernille overfaldet på bytur i Skagen

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind