Er du en fuck boy? Så leder Gulddreng efter dig

Gulddreng søger medlemmer og 'fuck boys' til et nyt boyband

Gulddreng er træt af ikke at ligge nummer et på hitlisterne. Derfor pønser han på at skabe et nyt boyband. Foto: Mogens Flindt
Gulddreng er træt af ikke at ligge nummer et på hitlisterne. Derfor pønser han på at skabe et nyt boyband. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Glitter og glamour … Og billedskønne modeller på luksuriøse hoteller. Gulddreng har med et væld af ørehængere så sandelig slået sit navn fast på den danske musikscene.

Med kæmpehits som 'Se mig nu', 'Model' og 'Hva' så' fik han publikum og unge diskoteksgæster til at hvine og skråle noget så voldsomt med i løbet af hele 2016.

Men nu tyder noget altså på, at den forgyldte popmusiker er parat til at sadle om, fordi hans karakteristiske numre og sangtekster ikke rigtig fænger hos danskerne længere.

Sådan lyder det i hvert fald fra hovedpersonen selv i en video på hans Facebook-profil:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gulddreng på Jelling Festival 2017. Foto: Per Lange
Gulddreng på Jelling Festival 2017. Foto: Per Lange

Sjovt billede: Sådan så Gulddreng ud for ni år siden

- Kommer der snart mere musik? bliver der spurgt i videoen …

- Nej, der kommer ikke mere. Jeg er bare træt, fucking træt, altså! lyder det fra Gulddreng.

- Jeg laver den ene gode sang efter den anden, men det er som om, folk ikke forstår teksterne længere - de går ikke nummer et.

- Havde det været Seebach (Ramus, red.), så havde han været lykkelig over de placeringer, jeg har. Men det er bare ikke nok for mig. Måske er det ikke mig, der skal videre … Måske er det et boyband. Jeg skal jo stadig tjene penge og leve af et eller andet, siger han.

Og ja, du læste rigtigt. Gulddreng – med det borgerlige navn Malte Fynboe Manniche Ebert – søger medlemmer til et nyt boyband. Han giver dermed faklen videre og opfordrer alle sine fans og 'fuck boys', som han så elegant formulere det, til gøre ham kunsten efter.

Christian Skjølstrup fra Glass Management, som er Gulddrengs manager, afviser dog over for Ekstra Bladet, at der er tale om et decideret karrierestop eller en kunstnerpause for den populære musiker.

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Medina efter kollaps: Vi er blot mennesker

Gulddreng har såmænd bare et utal af gode ideer, og denne gang bliver én af dem så realiseret i fællesskab med Glass Management.

- Vi glæder os helt vildt til at se, hvad de kan, dem som sender mails ind til os. Vi er meget spændte, lyder det fra Christian Skjølstrup.

- Lige nu fokusere Gulddreng på at skabe et boyband. Men han arbejder stadig videre med musikken, som han plejer, forsikrer han.

Så hvis du går rundt med drømmen om at gøre karriere i musikbranchen, så har du som sagt muligheden for at sende dit bedste skud på en tiltalende og glamourøs sangpræstation til Gulddreng og slænget.

Se Gulddreng tale om sin kæreste til 'X factor'-finalen nedenunder

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU