Annonce:
Annonce:

Et år efter 'bomben': Stor lykke hos Bubber

Bubber nyder tilværelsen som småbarnsfar, et år efter han fortalte åbent om, at han og ekskonen, Ibsen, skulle skilles

Bubber har det rigtig godt, her et år efter han stod frem og fortalte, at han skulle være far igen. Foto: Linda Johansen
Bubber har det rigtig godt, her et år efter han stod frem og fortalte, at han skulle være far igen. Foto: Linda Johansen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I denne weekend er det præcis et år siden, at tv-værten Bubber smed en regulær bombe, da han stod frem i Ekstra Bladet og fortalte, at han skulle skilles fra sin kone igennem 28 år, Christina Ibsen Meyer, og at han ventede barn med den 42-årige butiksindehaver Signe Rossing, som tidligere har fungeret som barnepige for Bubbers tre børn, der i dag er voksne.

Siden da er der sket en hel masse for den 55-årige tv-vært.

Bubber er blevet skilt, han og Signe Rossing er officielt blevet kærester, de er flyttet sammen, og så blev parret forældre til deres lille søn i april i år.

- Tænk, at det allerede er et år siden ... Der er sket så meget siden, siger Bubber med et smil, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen:

Annonce:

- Jeg har det rigtig godt. Den lille er blevet rigtig stor. Det er skønt at se hans udvikling, og det er rart, at man har kunnet nyde det og lægge det andet bag sig, siger Bubber med henvisning til, at han og Signe Rossings forhold prydede de danske forsider i lang tid, efter han fortalte, at de skulle være forældre sammen, og at han samtidig skulle skilles.

- Vi har jo levet normalt hele tiden, men det er rart, at der er kommet fokus på noget andet. Det har ikke været rart at se ens privatliv og livs krise stå i alle overskrifter, siger han videre.

Blå bog: Bubber

  • Født 11. december 1964 i Hellerup
  • Døbt Niels Christian Meyer, men i offentligheden kendt som Bubber
  • Kælenavnet stammer fra farfaren, der, da han så den nyfødte dreng første gang, udbrød 'bubbele', der på jiddisch betyder dukkebarn
  • Blev i første omgang kendt for børneprogrammerne 'Bubbers badekar' og Snurre Snups søndagsklub'
  • Er i dag en af Danmarks mest kendte tv-værter og kan blandt andet skrive programmerne 'Danmark ifølge Bubber' og 'Bubber og B.S.' på sit cv
  • Bubber blev i 1991 gift med Christina Ibsen Meyer. Sammen har de børnene Sofia, Oscar og Laura, der alle er voksne

Nyder livet
Bubber, der tilbage i april blev far for fjerde gang i en alder af 55, lægger ikke skjul på, at han i dag er glad og nyder livet med sin lille, nye familie.

- Der er jo ikke noget nyt eller anderledes ved at blive far end de andre gange. Men det er fantastisk at blive far igen, og han er jordens skønneste, lille baby, og vi har det skønt, siger Bubber, der i dag bor sammen med Signe Rossing, deres fælles søn og Signes tre børn fra et tidligere forhold.

Signe Rossing var tidligere en ven af Bubbers familie og passede hans børn, da de var små. Foto. Rud Kofoed
Signe Rossing var tidligere en ven af Bubbers familie og passede hans børn, da de var små. Foto. Rud Kofoed

Annonce:

- Vi bor sammen og har det rigtig godt. Men dengang, da det hele kom frem, var det hele meget nyt, og vi vidste ikke, hvordan det landede, og vi havde ingen kontrol over, hvad der blev skrevet i overskrifterne. Det var irriterende. Men vi har taget det meget, som det kommer, og vi er landet et rigtig godt sted og har det rigtig godt.

Bubber fortæller, at parrets lille ny har fået navnet Alfred, og at det er et navn, som Bubber altid har holdt af.

Bubber og Christina Ibsen Meyer havde været gift i 28 år, da Bubber meddelte, at de skulle skilles. Foto: Jonas Olufson
Bubber og Christina Ibsen Meyer havde været gift i 28 år, da Bubber meddelte, at de skulle skilles. Foto: Jonas Olufson

Lille Alfred er dog ikke den eneste baby, der melder sin ankomst i tv-værtens liv. Snart bliver Bubber nemlig også morfar igen, når hans datter Sofia bliver mor for anden gang.

- Det er jo dejligt at se, at der sker noget med det, man spreder, og at der kommer flere til flokken. Det er menneskets natur. Det er fantastisk, siger han, men han er ikke meget for at fortælle mere om, hvordan forholdet til familien og ekskonen, Christina Ibsen Meyer, er i dag.

- Det går fint med dem, og det er det eneste, jeg vil sige om det.

Bubber er glad for det sted, han er i livet nu. Foto: Linda Johansen
Bubber er glad for det sted, han er i livet nu. Foto: Linda Johansen
 

Ramt af corona

Selvom smilene er store hjemme hos Bubber, er han ligesom mange andre blevet stærkt påvirket af coronapandemien. For ham har det betydet en masse aflyste jobs og færre penge på lommen.

Den 55-årige tv-vært skulle blandt andet havde turneret med Cirkus Arena sommeren over.

- Hele sæsonen blev aflyst, og det har betydet, at jeg har måttet sadle om og lave andre ting, siger Bubber og fortsætter:

- For eksempel har jeg lavet et talkshow, der kommer her 27. november, hvor jeg inviterer folk ind, der har noget på hjerte og har en god historie, og det var ikke noget, jeg oprindeligt havde planlagt, siger han og tilføjer:

- Og sådan er det jo bare i de her tider. Det hele er foranderligt, men jeg har været god til at følge med og tage det, som det kommer, og så har det jo været helt fantastisk at have tid til den lille og til at lære et lille nyt menneske at kende.

Nu ser Bubber især frem til julen, som i år bliver hans første som far til fire.

- Jeg skal fejre det herhjemme, og det bliver jo særligt med den lille, siger han og tilføjer:

- Men der er jo mange ting, der er anderledes i år og mange spørgsmål. Hvor mange må man være og alle de her ting, og så er der jo også nogen, som man skal passe ekstra meget på. Min mor er i risikozonen, så hun bliver placeret for bordenden med visir. Men det bliver fantastisk at have første jul med den lille for første gang.

 

Står frem: - Vi danner par

I april talte Ekstra Bladet med Bubber forud for den kommende familieforøgelse, og her fortalte han ærligt om de mange overvejelser, han gjorde sig om at blive far i en sen alder. Læs hele det interview her (+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: