Annonce:
Annonce:

Et år efter TV 2-fyring: Jens Gaardbo tilbage på skærmen

Tv-værten står i spidsen for et ugentligt program på DK4 resten af året

Tv-værten har sit eget program på DK4. Foto: Ritzau Scanpix
Tv-værten har sit eget program på DK4. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er ikke meget, man har set til Jens Gaardbo, siden den rutinerede tv-vært for knap et år siden blev fyret på TV 2 efter en intern undersøgelse af kulturen på tv-stationen.

Men nu er han tilbage på skærmen. Det sker i et ugentligt program på DK4,  fremgår det af et opslag på kanalens Instagram-profil og diverse tv-guider.

'Hvordan slap vi gennem ugen? Hvad står urokkeligt tilbage, og hvad bør glemmes i en fart? Jens Gaardbo sidder i studiet med 'I ugens løb' på dk4,' lyder det på kanalens Instagram-profil.

'Med gæster, kommentarer og den skarpe vinkel. Men helst også med det muntre blik på ugens begivenheder, replikker og mærkværdigheder. Han lukker den forgangne uge. Og åbner den næste. Med 40 års erfaring i netop at se på os selv,' fortsætter opslaget.

Annonce:

Det var, fordi Jens Gaardbo 'udviste dårlig dømmekraft' for lidt over 20 år siden, at TV 2 valgte at sige farvel til ham efter værtsroller hos TV 2 Nyhederne, TV 2 News og 'Presselogen'.

Intet problem
Kommunikationsdirektør hos DK4 Steen Andersen bekræfter over for Ekstra Bladet, at der er tale om nye programmer og fortæller, at man ikke er betænkelige ved at have Jens Gaardbo ansat.

- Nu har han jo ikke fået en dom. Det, vi ved, er, at han har opført sig upassende for 20 år siden. Jens Gaardbo er blevet straffet rigeligt. Han har taget ved lære, så vi er skam helt trygge ved at have ham på skærmen, lyder det.

Siden sin fratrædelse har Gaardbo været tavs om anklagerne mod ham, som offentligheden derfor endnu ikke har fuldt kendskab til.

I samme forbindelse mistede Jes Dorph-Petersen sit job på tv-stationen. Også han er tilbage på arbejdsmarkedet med podcasten 'Dorph'.

Annonce:

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jens Gaardbo, der oplyser, at han takkede ja, da han fik mulighed for at lave seks programmer til DK4, men derudover ønsker han ikke at sige mere på nuværende tidspunkt.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør blandt andet om de voldsomme sager fra DR's pigekor i Ekstra Bladets nye podcast 'Kvindetribunalet' med Anna Thygesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: