Annonce:
Annonce:

Eva Harlou fylder 40: Nu taler hun om skilsmissen

30'erne forsvandt med et snuptag for arkitekten og tv-værten Eva Harlou

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Med en krævende karriere som arkitekt og designer, to børn og tjansen som værtinde på tv-programmer som 'Arkitektens hjem', 'Danmarks skønneste hjem' og 'X Factor', lægger Eva Harlou, der tirsdag den 25. april fylder 40 år, et hæsblæsende årti bag sig.

- 30'erne for mig er bare væk. De gik bare så lynhurtigt. Jeg brugte dem på at lave to dejlige børn og en masse forskellige arkitekt- og tv-jobs, så der har været masser af indhold, fortæller Eva Harlou, der oprindeligt er uddannet bygningsarkitekt.

Blev slæbt i retten for kæmpegæld: Martin Jørgensens bil sat på auktion

Annonce:

Taler om skilsmissen
Tv-værten har haft travlt med karrieren, men der er også sket store forandringer i det private. I 2016 blev Eva Harlou nemlig skilt fra musikproduceren Thomas Troelsen og danner nu par med filmproduceren Martin Jørgensen, der har et ægteskab med Prins Joachims ekskone, Grevinde Alexandra, bag sig.

En skilsmisse, der hurtig blev en stor sag i den danske presse og fik enorm opmærksomhed. Men for Eva Harlou har børnenes tarv gennem hele forløbet været hendes førsteprioriteret

- Jeg vil gerne kunne sige til mig selv, når jeg bliver gammel, at jeg gjorde, hvad jeg kunne for at beskytte min familie og mine børn især, og det eneste, jeg har kunnet gøre, er, at lade være med at sige for meget om skilsmissen til medierne, forklarer hun.

Hun understreger dog at alle har det godt, og at vigtigst af alt så er børnene glade.

- Vi har det godt. Der er ro på. Vi er glade, og børnene er glade. Vi gør os umage for at passe på dem, siger hun.

I chok over størrelsen: - Vi kaldte ham for overarmen

Annonce:

Sådan skal hun fejres
Hendes 40-års fødselsdag bliver fejret med venner og familie ved en stor middag. Selv om hun beskriver sig selv som 'enormt dårlig til at ønske sig noget', så er der alligevel et enkelt ønske, som hun håber, hun selv kan opfylde de kommende år.

- Jeg ønsker mig tid til at kunne fokusere på alt det gode, siger hun.

Tv-værten ønsker derfor at suge alle oplevelser ud af de næste 10 år og være omgivet af de nærmeste og dejligste mennesker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: