Eva Harlou: Jeg har fået syre i ansigtet

Man skal ligne sig selv i en god udgave, siger Eva Harlou, der selv har fået ansigtsbehandlinger

Den tidligere 'X Factor'-værtinde Eva Harlou. Foto: Mogens Flindt
Den tidligere 'X Factor'-værtinde Eva Harlou. Foto: Mogens Flindt

Smukke Eva Harlou fyldte i april 40 år, men det kan ikke ses på hverken ansigt eller krop.

Hun holder sig usandsynligt godt, og det er der en grund til. I et interview med Se og Hør fortæller den tidligere ’X Factor’-værtinde, at hun får behandlinger for at holde rynkerne væk.

- Jeg har fået lavet sådan nogle ansigtsbehandlinger, sådan noget man smører på. Noget syre, der kan nogle ting, siger hun til ugebladet, formentlig med henvisning til frugtsyre, der er en ganske almindelig behandlingsform.

Britisk dronning indkalder stab til usædvanligt hastemøde

Eva Harlou til Beauty Award. Foto: Mogens Flindt
Eva Harlou til Beauty Award. Foto: Mogens Flindt
 

I interviewet understreger Eva Harlou, at hun ikke er hellig omkring noget som helst, men hun har dog én opfordring. Og det er, at man ikke underlægger sig en masse behandlinger, der ændrer ansigtet radikalt.

Line Baun: Det går lige i trussen

- Jeg synes, man skal ligne sig selv. Smilerynker og alt hvad alderen bringer. Man skal ligne sig selv i en god udgave, siger hun.

Erik Brandt efter druk og sygdom: Sådan går det i dag

Da Eva Harlou netop er fyldt 40, er det oplagt at se tilbage på årtiet, der forsvandt. Og det gik stærkt. Det fortalte hun, da Ekstra Bladet mødte hende i sidste måned.

- 30'erne for mig er bare væk. De gik bare så lynhurtigt. Jeg brugte dem på at lave to dejlige børn og en masse forskellige arkitekt- og tv-jobs, så der har været masser af indhold, fortæller Eva Harlou, der oprindeligt er uddannet bygningsarkitekt.