Eva Harlou og Thomas Troelsen skal skilles

Tv-værten og musikerens veje skilles

Den tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou og ægtemanden Thomas Troelsen skal skilles.

Det bekræfter Eva Harlous agent, Salli Mortensen over for Ekstra Bladet. Hun ønsker ikke at uddybe informationen, men henviser til en kortfattet meddelelse, hun tidligere har givet til Billed-Bladet.

Grevindens Martin på nattesjov med gifte Eva

- Ja, det er korrekt at Eva og Thomas har besluttet at gå hver til sit. Bruddet er udramatisk, og parrets fokus er nu på at få det bedst mulige samarbejde op og køre omkring deres to fælles børn, udtaler Eva Harlous manager Salli Mortensen til BILLED-BLADET.

Sammen har de sønnen Christian på syv og et halvt år og datteren Marie, der er to og et halvt år, og familien flyttede for to år siden til en ny og større lejlighed i København.

'Hun slog benene væk under mig'
Parret blev gift i 2008 i Holmens Kirke og året efter pralede Thomas Troelsen sig over sin kone til BILLED-BLADET.

- Nu kan jeg godt prale lidt på Evas vegne, for hun er en brillant arkitekt og har et af landets højeste gennemsnit fra gymnasiet. Hun har ben i næsen, er dygtig og smuk - det hele. Så det er klart, at alt det slog benene fuldstændigt væk under mig sagde han til ugebladet i 2009.

Den talentfulde 34-årige producer og sangskriver skrev sidste år den officielle VM-sang sammen med verdensstjernen Pitbull.

'Han er min klippe'
Thomas Troelsens kommende ekskone, den 38-årige bygningsarkitekt Eva Harlou gjorde det i 2014 i magasinet Alt For Damerne klart, at Thomas Troelsen havde alt, hvad hun havde ledt efter i en mand.

- Han er en rigtig god mand. Jeg drøner rundt og skal have styr på det hele, og Thomas er bare overhovedet ikke til at stresse. Han er så rolig, fortalte hun og fortsatte:

- Det var virkelig en fornøjelse at møde en mand, som var så sikker på, hvad han ville omkring alt - både professionelt og privat. Et meget dedikeret menneske. Han er min klippe, sagde hun dengang om forholdet, der altså nu er slut.

Eva Harlou nåede at være vært på 'X Factor' i to sæsoner, før hun kastede sig over nye udfordringer i tv-branchen.

- Det er med blødende hjerte, at jeg stopper som X Factor-vært. Jeg elsker X Factor, og jeg har nydt hvert sekund sammen med de dygtigste kolleger, de dejligste deltagere og de sødeste seere, sagde hun til dr.dk sidste år.