Annonce:
Annonce:

Faderen til Curcic' barn smider bombe: - Vi er blevet gift

Den amerikanske skuespiller Darren Pettie fortæller, at han og højgravide Danica Curcic, der skal føde parrets første fælles barn lige om lidt, er blevet smedet sammen. De bliver boende permanent i Danmark, afslører de

Skuespiller Danica Curcic har forelsket sig i den amerikanske skuespiller Darren Pettie, men hun har ingen planer om at forlade Danmark

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er lidt over et år siden, at den 37-årige danske skuespiller med serbiske rødder Danica Curcic stod frem med sin nye amerikanske flamme.

Han hedder Darren Pettie, han er skuespiller, og de mødtes første gang tilbage i 2016, da begge spillede med i Netflix-serien 'The Mist'.

Men senere kom der amoriner i luften mellem de to, og 52-årige Darren Pettie gjorde Danica Curcic gravid.

I forbindelse med premieren på filmen 'Ønskebarn', hvor Danica Curcic spiller med, kom hun mutters alene på den røde løber, mens Darren Pettie, som aldrig har været med til biografpremiere herhjemme før, luskede rundt ude blandt 'pøblen' i foyeren.

Det opdagede pressen dog, men først efter at have talt med Danica, og her afslørede Darren Pettie så i ensom majestæt i et slags freudian slip, at parret rent faktisk er blevet gift.

- Et par ord om Danica som din kæreste?

Annonce:

- Øh, altså - hun er min kone nu, chokerer Pettie og fortsætter:

- Da jeg mødte hende, blev jeg bjergtaget af hendes talent og hendes skønhed. Og da vi først lærte hinanden at kende, faldt jeg også for den måde, hendes hjerne fungerer på. Alt det var tilsammen en opskrift på 'katastrofe' for mig, for jeg faldt hårdt for hende, og der sker store ændringer. Men nu får jeg en baby i København. Jeg kunne ikke være mere glad, siger Darren Pettie.

Artiklen fortsætter under boksen ...

'Jeg har termin om en uge, og graviditeten har været fin'

- Vi bliver boende i Danmark. Vi er her i Danmark. Det går godt. Der er en uge til termin, så jeg håber ikke, at vandet går her under premieren.

Sådan siger Danica Curcic om fremtiden for sin lille familie, hvor to snart bliver til tre.

- Så det er godt, at det ikke er en actionfilm?

- Ha-ha, ja - det er det, griner den danske 'Kastanjemanden'-stjerne.

Hendes graviditet har været helt perfekt, fortæller hun.

- Meget fin. Jeg har bare hævede hænder og fødder, så jeg har været meget heldig. Men det er gået rigtig fint.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Curcic kan endvidere fortælle, at hun og hendes mand bor i hendes lejlighed.

- Jeg bor, hvor jeg bor. Vi ... Vi bor der. Han elsker at bo i Danmark, så det er jo godt. Han skal lære sproget. Han er i gang, men det er stille og roligt. Det er en længere proces.

- Har I talt om, hvordan det skal være, når barnet kommer til verden. Bliver det et tosprogshjem?

- Det bliver nok noget tresprogs, siger Danica Curcic, der er født i Serbien, men rejste med sine forældre til Danmark i 1986.

Hun blev uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2012, og har siden medvirket i mange film og serier i både ind- og udland.

Hun har endvidere modtaget adskillige Bodil- og Robertpriser for bedste kvindelige hovedrolle og bedste kvindelige birolle.

Skal bo i København
Og ikke nok med, at de ifølge Darren Pettie er blevet smedet sammen. De har også valgt at bo og slå sig ned sammen i Danmark.

Annonce:

- Jeg er forelsket i en dansker, så jeg må jo synes rigtig godt om danskerne. Jeg vil ikke blive alt for politisk, men vi har en masse problemer i mit hjemland. Jeg elsker mit land, men der er mange ting, jeg sætter pris på ved livet her (i Danmark, red.). I har sundhedsforsikring, og I skal ikke bekymre jer om at bo på gaden, hvis tingene blive hårde. Jeg respekterer samfundet her enormt meget, og det er et dejligt sted at opfostre børn. Jeg er begejstret, siger Darren Pettie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Skal have en pige
Han glæder sig til at blive forælder sammen med sin Danica, men han nedtoner optakten en anelse:

- Jeg forsøger ikke at have nogle forventninger, ha-ha. Men jeg har forhåbninger om, at jeg kan blive en far, som hun (barnet, red.) fortjener, siger Darren Pettie og afslører dermed også. at turtelduerne venter en lille pige.

- Overvejede I, om barnet skulle fødes i USA, så det automatisk straks blev amerikansk statsborger ved fødslen?

- Vi snakkede lidt om det, men det gav mere mening at gøre det her. Hun kan sagtens blive amerikansk statsborger - jeg skal bare registrere det på ambassaden. Men det gav meget mere mening at få barnet her qua den måde tingene er på derhjemme (i USA, red.) lige nu, fortæller Darren Pettie.

Annonce:

Han kan nu kun håbe på, at konen ikke går i fødsel, når hun kommer ud fra biografens mørke og erfarer, at giftermålet nu efter hans udtalelser er ude i det åbne. 

Danica Curcic' mave er blevet flot og velpolstret, men der er altså også en datter på vej om kort tid. Hun har termin om bare en uge. Ved hendes side gemalen Darren Pettie. Foto: Kenneth Meyer
Danica Curcic' mave er blevet flot og velpolstret, men der er altså også en datter på vej om kort tid. Hun har termin om bare en uge. Ved hendes side gemalen Darren Pettie. Foto: Kenneth Meyer
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: