Annonce:
Annonce:

Færdig hos TV 2: Forholdet er iskoldt

Claus Elming er ikke en del af TV 2's NFL-dækning, og umiddelbart er der ingen chance for, at han bliver det lige foreløbig

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hvis TV 2's seere havde håbet på et gensyn med tv-vært Claus Elming, nu hvor kanalen igen har overtaget rettighederne til NFL, blev de slemt skuffede, da der for nylig blev blændet op for endnu en sæson.

Som Elming, der også er kendt som NFLming, tidligere har fortalt til Ekstra Bladet, kunne han og TV 2 ikke nå til enighed om en ny aftale.

Men selvom han stadig er åben for at lave en aftale med kanalen, er luften i øjeblikket iskold, kunne Elming onsdag aften fortælle, da Ekstra Bladet fangede ham på den røde løber til premieren på Wallmans forestilling 'Viva' i Cirkusbygningen i København.

Annonce:

- Der er ikke så meget andet, jeg kan tilføje, end at jeg har haft en dialog med TV 2 om at lave NFL - jeg ville elske at lave NFL - men der har været nogle økonomiske forhold, som vi ikke helt kunne blive enige om, og selvom vi prøvede at arbejde os hen imod hinanden, kom vi ikke tæt på, sagde Elming.

- Betyder det, at dit samarbejde med TV 2 er helt slut?

- Umiddelbart er den ligeså kold som en frosthård vinter i Minnesota, men jeg har sagt, at linjen står åben, så har de lyst til at hive mig med om bord, er jeg klar på at komme med og klar på at lytte til, hvad de har at sige, lød det fra Claus Elming.

Masser af NFL
Det betyder dog ikke, at Claus Elming slet ikke skal beskæftige sig med amerikansk fodbold i løbet af efteråret.

- Det (efteråret, red.) står blandt andet på NFL hver søndag. Jeg elsker jo at have huset fuld af gæster til NFL, og så skal jeg et smut til Spanien og spille golf. Jeg skal også til London og se amerikansk fodbold, jeg skal til München og se amerikansk fodbold, og jeg skal til USA og se amerikansk fodbold. Så det betyder en hel del for mig det der med NFL, sagde han.

Annonce:

Claus Elming, der tidligere også har været vært på 'Vild med dans', har selv en karriere som amerikansk fodboldspiller bag sig. Han var desuden medstifter af klubben Herning Hawks og senere også med til at grundlægge klubben Aarhus Tigers.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er kæmpe forskel i lønningerne, når de kendte træder ind på dansegulvet i TV 2's fredags-show. Flere tidligere deltagere afslører her, hvilken hyre de fik. Læs mere her: Vilde lønninger: Dét tjener de på 'Vild med dans'

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ekstremt voldsomt at være med i 'Korpset', fortæller Jill Liv Nielsen i Ekstra Bladets podcast 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: