Falktoft sælger dyre kvadratmeter

Den tidligere 'Monte Carlo'-vært forsøger at sælge sin lejlighed på Frederiksberg

Peter Falktoft har sat lejligheden til salg. Foto: Ritzau Scanpix
Peter Falktoft har sat lejligheden til salg. Foto: Ritzau Scanpix

Der har været fart på hos Peter Falktoft i løbet af de senere år, efter han skiftede det faste job hos DR ud med tilværelsen som selvstændig i 'Her Går Det Godt'-universet med den faste makker Esben Bjerre.

Nu har den 34-årige podcaster og tv-mand netop sat sin lejlighed midt på Frederiksberg i København til salg. Det skriver boliga.dk

Lejligheden ligger i det attraktive Frederiksberg C-postnummer, hvor nogle af landets absolut dyreste kvadratmeter handles – kvadratmeterprisen på Falktofts lejlighed er da også godt deroppe ad.

Milliongevinst
Lejligheden er nemlig udbudt til salg for næsten 61.000 kroner pr. kvadratmeter – hvilket er godt 12.000 kroner mere pr. kvadratmeter end gennemsnittet for de udbudte ejerlejligheder i området.

Falktoft købte lejligheden for fire år siden for 4,8 mio. kr. Han forsøger nu at sælge den for 5,9 mio. kr. Dermed vil et eventuelt salg betyde en gevinst på cirka en million.

Hvad fremtiden bringer for Peter Falktoft og fruen Anna, melder historien endnu ikke noget om, men drømmer parret om at finde mere plads end de nuværende 97 kvm. skal der sandsynligvis findes en del mere, end hvad lejligheden kan indbringe.

Peter Falktoft og Anna Frank Møller Hvidkjær blev gift i september sidste år på Dragsholm Slot. Foto: Per Lange
Peter Falktoft og Anna Frank Møller Hvidkjær blev gift i september sidste år på Dragsholm Slot. Foto: Per Lange
 

Dyre kvadratmeter
Frederiksberg Kommune er nemlig det sted i landet, hvor villaerne er udbudt til salg med landets dyreste kvadratmeterpriser, ligesom de gennemsnitlige kontante udbudspriser også er Danmarks absolut højeste.

Et gennemsnitligt hus på Frederiksberg er således udbudt til salg for godt 15,5 millioner kroner – mens et gennemsnitligt hus på landsplan er udbudt til salg for knap 2,4 millioner kroner.

Ifølge Boliga.dks oplysninger overtog Peter Falktoft lejligheden i 2016 – samme år som første episode af 'Her Går Det Godt'-podcasten udkom.

Falktoft er for øjeblikket aktuel i Xee-programmet 'I Sydafrika Går Det Godt', der er tredje skud på rejseprogram-stammen, der desuden tæller en Mexico- og en Kina-version.

Se flere Frederiksberg-lejligheder fra Boliga her