'Familien fra Bryggen'-stjerne vred sig i smerte: Nu har lægerne fundet årsagen

Den muntre tv-stjerne Didde Skjelmose har endelig fundet ud af, hvorfor hendes ben gjorde så ondt, at hun måtte spise morfinpiller

Linse Kessler med veninden Didde Skjeldmose. Foto: Stine Tidsvilde
Linse Kessler med veninden Didde Skjeldmose. Foto: Stine Tidsvilde
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Didde Skjelmose fra 'Familien fra Bryggen' har flere gange været indlagt på hospitalet med store smerter i benet, men nu er lykken vendt for den muntre tv-stjerne.

I starten frygtede lægerne, at der var tale om en blodprop, men den mistanke blev hurtigt afvist efter nogle undersøgelser. Lægerne kunne dog stadig ikke fastslå, hvorfor Didde Skjelmose var i store smerter, og derfor fik hun foretaget en MR-scanning, som der nu er kommet svar på.

 - Det viser sig, at mit korsbånd er halvt overrevet, så er det er åbenbart det, som har givet smerter, fortæller Didde Skjelmose til Ekstra Bladet efter scanningen.

 - Jeg er bare gået rundt med det, men det gjorde sateme også ondt. Jeg havde de vildeste smerter. Jeg har snakket med andre, der siger, at det overrevet korsbånd ikke har gjort ondt på dem, men jeg må gå ud fra, at det, der er sket, er det, de har set på scanningen.

Bryggen-pige indlagt med store smerter: Frygtede blodprop

- Hvordan har du det så nu?

- Jeg har stadigvæk smerter og er kun på halv tid på arbejdet. Jeg har ikke længere de smerteanfald, jeg fik, hvor jeg græd og ville have skåret benet af. Heldigvis. Jeg har smerter i benet hele tiden, men de kan nu tages med panodiler og ipren, hvor jeg før fik morfin, fortæller Didde.

Didde render rundt med et overrevet korsbånd og forventes først helt klar igen om tidligst tre måneder. Foto: Stine Tidsvilde
Didde render rundt med et overrevet korsbånd og forventes først helt klar igen om tidligst tre måneder. Foto: Stine Tidsvilde

Da Ekstra Bladet taler med Bryggen-stjernen, er hun ude og gå tur med hunden. Hun slipper for at blive opereret, men hun skal holde gang i benet, lyder beskeden fra fysioterapeuten.

- Ellers visner de andre muskler. Min fysioterapeut siger, at han vil træne mine muskler op omkring knæet, så jeg belaster det så lidt som muligt, forklarer hun.

Smertehelvedet fortsætter for Bryggen-pige: Kæresten frygter det værste

Umiddelbart er planen, at hun skal til tjek igen om tre måneder, hvor knæets heling skal tjekkes. Og her bliver det et gensyn med den læge, som måske var lige lovligt direkte til Didde Skjeldmoses smag.

- Som den søde læge så pænt formulerede det, så er min menisk ikke 25 mere og mine knæ ikke unge. Det synes jeg jo selv, jeg er. Jeg tænker jo ikke, at jeg er 42. Jeg tænker, at jeg er 25, så det var lidt svært at forholde sig til, griner hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+