Familien Heick flytter hjem: Vi blev trætte af svenskerne

Hilda Heick glæder sig over sin hjemkomst til Danmark, for hun blev træt af Sverige

- Man bliver også træt af at køre over den bro hele tiden, siger Hilda Heick. Foto: Stine Tidsvilde
- Man bliver også træt af at køre over den bro hele tiden, siger Hilda Heick. Foto: Stine Tidsvilde

Hilda Heick kan ikke få armene ned.

Mandag fik hun og husbonden, Keld Heick, overrakt nøglerne til deres nybyggede villa i Trørød, nord for København, og det er en glædelig nyhed for ægteparret.

Hilda Heick fortæller, at hun og Keld Heick blev trætte af svenskerne.

- Man falder ikke til i Sverige, når man er i vores alder. Du får ikke nye venner i Sverige. Det gør man, hvis man har små børn, siger hun.

Keld og Hilda er ikke bange for at tale om døden. Foto: Linda Johansen Danske kendte Hilda afslører: Keld skal finde en anden når jeg dør

- Jeg må sige, at svenskerne er søde og rare, men de er ikke så lette at komme ind på livet af. De er lidt anderledes. Det er ikke sådan, at de falder en om halsen og siger: 'Hvor er det dejligt, at danskerne kommer og bor her', tilføjer Hilda Heick.

Annette flytter med
Annette Heick har tidligere fortalt, at hun også vil flytte tilbage til Danmark. Hilda Heick mener, at det er af hensyn til at holde de danske rødder ved lige .

- Hvis de bliver i Sverige, og drengene begynder i gymnasiet der, er det meget sandsynligt, at de ikke kommer hjem til Danmark, så jeg tror, at det er der, skoen trykker.

- Hun vil også gerne have, at Elliot (Annette Heicks ældste søn, red.) bliver konfirmeret i Danmark. Det betyder meget. Svenskerne har ikke den samme konfirmation som Danmark.

Hilda og Keld Heick på scenen under showet Top Charlie i Parken i 2013. Foto: Per Arnesen
Hilda og Keld Heick på scenen under showet Top Charlie i Parken i 2013. Foto: Per Arnesen

Det er endnu ikke afklaret, hvor Annette Heick og hendes familie vil slå sig ned i Danmark, men Annette Heick har givet lovning på at holde sig tæt på sin mor.

- De har lovet, at de ikke flytter så langt fra os. Så må vi se, hvor det bliver, men så længe at det er inden for en radius på 20 kilometer, klarer vi den nok.