'Familien på Bryggen': Linse kan ikke holde munden lukket

I aftenens afsnit af 'Familien på Bryggen' kan vi se, at Linse Kessler ikke kunne holde på hemmeligheden om Geggos graviditet

Foto: Henning Hjorth
Foto: Henning Hjorth

- Jeg lover!

Sådan siger Linse i aftenens afsnit af 'Familien på Bryggen', da Geggo fortæller hende, at hun har en stor hemmelighed, hun vil fortælle.

Hemmeligheden er, at hun og kæresten Cengiz venter deres første barn.

Geggo har tidligere været gravid, men mistede ulykkeligvis barnet. Dengang havde Linse lovet, at hun ikke ville fortælle det til nogen, men det løfte brød hun ret hurtigt, og derfor er Geggo tøvende over for at skulle fortælle Linse det denne gang.

- Hver gang jeg fortæller dig en hemmelighed, fortæller du det til hele Danmark, siger Geggo anklagende.

- Ej, det var dengang, du var gravid. Jeg var så glad. Jeg skulle jo være mormor, forsvarer Linse sig.

Linse Kessler: Jeg skal med til fødslen

Til sidst får Linse overtalt sin datter om, at hun nok skal holde på den store hemmelighed, og nyheden om Geggos graviditet er i den grad noget, der både vækker glæde, men også en smule frygt på grund af Geggos sidste graviditet, hvor hun fik en ufrivillig abort.

- Jeg tør dårligt tro på det, for det gik jo galt sidste gang. Så det er svært at give sig selv lov til at glæde sig rigtig optimalt, men det gør jeg altså alligevel, siger den kommende mormor.

Du kan se Geggo overbringe Linse den glædelige nyhed i videoen øverst oppe.

Gravide Geggo: Partydagene er ovre!

Men selvom Linse lovede Geggo at holde nyheden hemmelig, så viser det sig alligevel, at den storbarmede realitybabe ikke kan holde munden lukket.

Da Geggo og Cengiz dukker op hos Moppe for at fortælle de lykkelige omstændigheder, har Linse nemlig allerede afsløret, at Mopper skal være oldemor.

- Nogge (Linse, red.) sagde, jeg ikke måtte sige, jeg vidste det. Jeg skulle være overrasket, så det er jeg blevet.. rigtig meget, griner Mopper.

Se om det lykkes Mopper at skjule overfor Geggo, at hun allerede kender til graviditeten i videoen herunder:

Du kan se hele afsnittet af 'Familien på Bryggen' i aften klokken 20.00.

I afsnittet bliver det desuden vist, om den kommende realitybaby bliver en dreng eller en pige, men helt eksklusivt har du også muligheden læse det her på Ekstra Bladet allerede klokken 19.30.

Linse Kessler: Sådan bliver jeg som mormor