Fans kritiserer topløs Selena: Ligner en lolita!

Selena Gomez møder hård kritik for at ligne en lille pige på forsiden af V Magazine

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er formentligt mange, der er godt tilfredse med, at sangeren og skuespilleren Selena Gomez er krøbet i et par stramme shorts og har smidt toppen på forsiden af V Magazine.

Men ikke alle. Langt fra.

Der er nemlig udbrudt en mindre Twitter-storm mod den tidligere Disney-skuespiller, fordi mange mener, at hun ligner en lolita på billederne.

Det skriver Daily Mail.

Selena topløs på magasin-forside

I flere tweets bliver det bemærket, at hun på trods af sine 22 år ligner en 12- eller 13-årig pige på billederne - og flere bruger ordet creepy, der på dansk betyder klamt.

Billederne i bladet er akkompagneret af et interview med den unge kvinde, der tidligere har dannet par med Justin Bieber. Bag interviewet stod en anden Hollywood-stjerne, nemlig 'The Interview'-skuepsilleren James Franco, der får Selena Gomez til at åbne op omkring hendes tid med Bieber.

- Det var surrealistisk, men det var også fantastisk. Jeg ville ikke bytte for noget. Du lever, og du lærer, siger hun blandt andet i bladet, der udkommer den 26. februar.

Selena dropper Bieber - igen

Billederne er formentligt endnu et skridt i retningen af at slippe af med det puttenusse-image, som Selena Gomez har båret rundt på, siden hun i teenage-årene var skuespiller i flere Disney-produktioner.

Det bånd prøvede hun formentligt også at skære over, da hun i foråret 2013 medvirkede i filmen 'Spring Breakers', hvor hun i flere scener optræder kun i bikini.

Selv har Selena Gomez ikke kommenteret på de mange Twitter-kommentarer om hendes Lolita-look i V Magazine. Hun har blot delt en række af billederne fra magasinets sider uden yderligere bemærkninger.

Selena Gomez til Bieber: Gå i terapi

Selena Gomez i bikini i 'Spring Breakers'. På billedet her er hun nummer to fra venstre. De andre piger er Ashley Benson, Vanessa hudgens og Rachel Korine. (Foto: Allstar Picture Library)
Selena Gomez i bikini i 'Spring Breakers'. På billedet her er hun nummer to fra venstre. De andre piger er Ashley Benson, Vanessa hudgens og Rachel Korine. (Foto: Allstar Picture Library)

Selena Gomez satte kritiker på plads: Få en uddannelse


Her ses Selena Gomez på den røde løber i april sidste år (video: Splash)


Selv om man er Selena Gomez, kan man også lave fejl. Her faldt hun ned fra scenen i oktober 2013 under en koncert i byen Fairfax i staten Virginia

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+