Fans kritiserer topløs Selena: Ligner en lolita!

Selena Gomez møder hård kritik for at ligne en lille pige på forsiden af V Magazine

Der er formentligt mange, der er godt tilfredse med, at sangeren og skuespilleren Selena Gomez er krøbet i et par stramme shorts og har smidt toppen på forsiden af V Magazine.

Men ikke alle. Langt fra.

Der er nemlig udbrudt en mindre Twitter-storm mod den tidligere Disney-skuespiller, fordi mange mener, at hun ligner en lolita på billederne.

Det skriver Daily Mail.

Selena topløs på magasin-forside

I flere tweets bliver det bemærket, at hun på trods af sine 22 år ligner en 12- eller 13-årig pige på billederne - og flere bruger ordet creepy, der på dansk betyder klamt.

Billederne i bladet er akkompagneret af et interview med den unge kvinde, der tidligere har dannet par med Justin Bieber. Bag interviewet stod en anden Hollywood-stjerne, nemlig 'The Interview'-skuepsilleren James Franco, der får Selena Gomez til at åbne op omkring hendes tid med Bieber.

- Det var surrealistisk, men det var også fantastisk. Jeg ville ikke bytte for noget. Du lever, og du lærer, siger hun blandt andet i bladet, der udkommer den 26. februar.

Selena dropper Bieber - igen

Billederne er formentligt endnu et skridt i retningen af at slippe af med det puttenusse-image, som Selena Gomez har båret rundt på, siden hun i teenage-årene var skuespiller i flere Disney-produktioner.

Det bånd prøvede hun formentligt også at skære over, da hun i foråret 2013 medvirkede i filmen 'Spring Breakers', hvor hun i flere scener optræder kun i bikini.

Selv har Selena Gomez ikke kommenteret på de mange Twitter-kommentarer om hendes Lolita-look i V Magazine. Hun har blot delt en række af billederne fra magasinets sider uden yderligere bemærkninger.

Selena Gomez til Bieber: Gå i terapi

Selena Gomez i bikini i 'Spring Breakers'. På billedet her er hun nummer to fra venstre. De andre piger er Ashley Benson, Vanessa hudgens og Rachel Korine. (Foto: Allstar Picture Library)
Selena Gomez i bikini i 'Spring Breakers'. På billedet her er hun nummer to fra venstre. De andre piger er Ashley Benson, Vanessa hudgens og Rachel Korine. (Foto: Allstar Picture Library)

Selena Gomez satte kritiker på plads: Få en uddannelse


Her ses Selena Gomez på den røde løber i april sidste år (video: Splash)


Selv om man er Selena Gomez, kan man også lave fejl. Her faldt hun ned fra scenen i oktober 2013 under en koncert i byen Fairfax i staten Virginia

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær