Felix sælger hytten: Se tv-værtens vilde hjem

En lang køretur til børnenes institutioner og alt for mange haver er grunden til, at Felix Smith nu sælger villaen

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Drengerøven Felix Smith har sammen med kæresten Marie valgt at sætte familiens hus i Bagsværd til salg til lidt over fire millioner kroner.

De fandt i sin tid drømmehuset, men de har med tiden erkendt, at cykelturen til børnenes institutioner i Gentofte er alt for lang.

- Vi købte det lidt impulsagtigt. Vi var nærmest de første, der var ude at se det, og vi kunne ikke stå for det, selv om det faktisk ikke lå der, hvor det skulle ligge. Men vi tænkte: Pyt med det, vi tager det og ser, hvad der sker. Nu er der så gået tre år, og det ligger bare alt for langt væk fra den skole, vores unger går i, fortæller tv-værten til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men jeg har jo slet ikke lyst til at sælge det hus, for det er jo så dejligt.

Parrets to drenge - Arthur på to og Theodor på otte år - går nemlig i en af de få Rudolfs Steiner-skoler, der ligger på Sjælland. Derfor har parret indset, at det trods alt er nemmere at flytte familien end skolen.

- Siden vi købte huset, har vi jo fået et barn mere. Så udsigten til, hvor længe vi skal ræse vores børn frem og tilbage, løber bare op i ret mange år, og det gider vi sådan set ikke, indrømmer Felix Smith.

Familien købte huset for tre år siden (Foto: Home).
Familien købte huset for tre år siden (Foto: Home).
 

To kolonihavehus: Et til Felix, et til kæresten

Som den indlevende tv-vært Felix Smith er, forstår han ofte at overraske seerne, og den evne har han hevet med ind i privatlivet. En anden grund til, at parret har valgt at sætte boligen til salg, er nemlig, at de hver har en kolonihave. De skal altså holde øje med tre haver - og ikke kun en - og ifølge Felix Smith kan det være noget af en mundfuld for en livlig børnefamilie.

- Vi har jo den vildeste have herhjemme, og så har vi to kolonihavehus, som både ligger rimeligt tæt på hinanden og på der, hvor vi bor. Så lige pludselig har jeg også bare lidt for mange haver.

Foto: Home
Foto: Home
 

- Så et kolonihavehus var simpelthen ikke nok?

- Nej, altså jeg havde et kolonihavehus, før jeg mødte Marie. Efter vi fik børn, kom huset, der ligger næsten lige ved siden af mit, til salg, og hvis man er gift, må man jo ikke eje to kolonihavehus. Men vi er jo ikke gift, og det var bare så godt et tilbud, så det købte Marie, fortæller Felix Smith, mens han fortsætter:

- Nu har vi været sammen i rigtig mange år, og om sommeren er det dejligt, at børnene kan rende frem og tilbage mellem husene. Det giver bare et dejligt summer-break fra det der hektiske familieliv. Vi er jo samme sted, men alligevel er vi lidt væk fra hinanden.

Parret har sønnerne Arthur og Theodor på to og otte år (Foto: Home).
Parret har sønnerne Arthur og Theodor på to og otte år (Foto: Home).
 

På den måde skifter parret samtidig med at have de to drenge, mens den anden forælder tager en pause.

- Så mødes vi og spiser om aftenen og trækker lod om, hvilket hus vi skal sove i, afslutter han grinende over for Ekstra Bladet.

Felix Smith og kæresten Marie har endnu ikke besluttet, hvor den lille familie skal flytte hen næste gang. Huset er sat til salg, men fra Felix Smith lyder meldingen, at familien tager det hele, som det kommer.

Her kan du se resten af Felix Smiths hus.