Fie Laursen afslører abort og nyt babyprojekt!

Bloggeren fortæller, at hun har været gravid, men har mistet barnet

Fie Laursen afslører abort og nyt babyprojekt!

Her kan du høre mere om kæresteparret!

Fie Laursen, der blandt andet er kendt som blogger og for sin medvirken i reality-programmet Paradise Hotel, har fået en spontan abort.

Det skriver hun på sin blog.

Bloggeren og kæresten Benjamin Vestergaard, der lever af at lægge videoer ud på YouTube, har dannet par i nogle måneder, og de flyttede hurtigt sammen.

- Jeg blev gravid, vi var bange i starten, men vi snakkede om det, og hurtigt forelskede vi os i tanken, for vi havde jo sat et liv i gang, så selvfølgelig skal vi også tage ansvar for det, skriver Fie Laursen på bloggen.

Fie Laursens kæreste: Jeg betaler alt for meget

Fie Laursen: Jeg rystede og græd
Men Fie Laursen aborterede pludselig, da hun ikke var særlig langt henne.

- 'Heldigvis' var det så tidligt i graviditeten at 'barnet' 'bare' var en klump slim. Jeg rystede, græd og kaldte på min mor, som selv har haft et langt graviditetsforløb med spontane aborter, men nu har 3 børn, skriver den 19-årige blogger.

Fie Laursen: Jeg har fået en kæreste

Nyt babyprojekt
Selv om oplevelsen var den værste i bloggerens liv, har det ikke slået parret ud, som vil kæmpe videre:

- Benjamin og jeg talte længe om det, og vi blev enige om, at tanken om at blive forældre simpelthen havde gjort os alt for glade til bare at droppe det. Så vi vil prøve igen.

- Det er svært at komme over aborten, men det er et kapitel, som jeg krydser ud, da det gør for ondt at tænke på, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet.