Annonce:
Annonce:

Fie Laursen i spritstiv video: Hun tester grænser

Fie Laursen lever af at fortælle om sit liv og det betyder, at hun nogle gange laver nogle grænseoverskridende og provokerende videoer og blogindlæg. Se den seneste video i indslaget

Fie Laursen drikker sig spritstiv i en ny video. Se videoen her!
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Jeg er så stiv lige nu,

Sådan lyder introen til Fie Laursens video, som hun har lagt ud på sin nye Youtube-kanal.

Her fortæller hun om sine sexpartnere, hvordan hun mistede sin mødom og hvordan hun har det med, at der er så mange danskere der ikke bryder sig om hende.

Videoen har kun været oppe i få timer og har allerede fået over 9000 visinger. Det skyldes formentlig, at Fie Laursen sidder med en flaske vin i hånden og drikker sig fuld undervejs. Hun bøvser, griner og taler om personlige og intime emner i sit liv.

En scene, der for mange kan virke fuldstændig grænseoverskridende. Men for mange unge kan det være helt normalt.

Hun tester grænser
I hvert fald hvis man skal tro Louise Yung Nielsen, der er ekspert i sociale medier fra Center for Ungdomsforskning på Aalborg Universitet.

Annonce:

- De unges liv har ændret sig. Det der før hed hjem, skole og fritid er nu samlet på de sociale medier, og hvad der er acceptabelt på de sociale medier er hele tiden til forhandling, fortæller hun.

Louise Yung påpeger dog, at de unge skal huske at Fie Laursen lever af at lave videoer og skrive blogindlæg. Hun er derfor nød til at teste grænser, så folk stadig har interesse i at følge hende.

- Fie Laursen er kendt for at teste grænser. Men det skyldes også, at det er hendes forretning. Hun lever af, at folk skal følge med i hendes liv. Så hun er nød til at lave fængende rubrikker og dele videoer, der udfordrer vores opfattelse af, hvad der er tilladt, fortæller hun.

Jeg er kendt for at være ærlig
Hvis man spørger Fie Laursen selv, så synes hun ikke at hendes seneste video er over grænsen. Tvært i mod, så synes hun det er vigtigt, at hun er ærlig.

- Jeg har det sådan, at jeg er kendt for ærlighed og ikke for at vise et falsk liv. Derfor er jeg meget åben, fortæller hun.

Annonce:

Fie Laursen bekymrer sig heller ikke om, at der er mange unge under 18 år, der følger med i hendes liv. For ifølge hende selv er hendes liv langt vildere, end hvad hun ligger ud på de sociale medier.

- Hvis man er gammel nok til at være på internettet, er man også gammel nok til at se mine videoer, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Hvad synes du? Er Fie Laursens nye video for meget? Se den i indslaget foroven

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: