Annonce:
Annonce:

Fie Laursen: Jeg ryger en joint om ugen

Kendisbloggeren lagde et billede af sig selv med en joint på Snapchat

Fie Laursen har stor glæde af at ryge joints. (Foto: Privat)
Fie Laursen har stor glæde af at ryge joints. (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Fie Laursen blander sig nu i den aktuelle debat om at legalisere cannabis til medicinsk brug.

Den 19-årige tidligere Paradise Hotel-deltager lagde i weekenden billeder på Snapchat, hvor hun pulser løs på en joint med teksten: ’Legaliser nu den cannabis’.

Søs Egelind: Mange politikere ved for lidt om medicinsk cannabis

Fie Laursen er nemlig stor tilhænger af det euforiserende stof  til medicinsk brug og bruger det selv, når hun bliver ramt af migræne.

-Det stopper kvalmen, hovedpinen og dunken i hovedet og gør, at man kan sove, forklarer Fie Laursen, som først for nylig har opdaget effekten af cannabis.

Fie Laursen bekræfter: Dater ung millionær!

Annonce:

-Det var en spåmand, der sagde til mig for tre uger siden, at jeg skulle prøve at ryge joints mod min migræne, og det har allerede hjulpet så meget, siger bloggeren, som fyrer op under fjolletobakken, når hun mærker migrænen ca. en gang om ugen.

Suzanne Bjerrehuus: Legalisér nu det cannabis

Hendes migræne begyndte allerede i 10-årsalderen, og hun plejede at blive ramt to-tre gange om ugen.

Fie Laursen har ingen problemer med at skaffe sine joints.

Fie Laursen fortæller alt om kæresten

-Jeg har en rigtig god ven, som ordner det for mig. Jeg giver mellem 120 og 150 kroner per styk. Det er vist lidt dyrere end normalt, men jeg vil gerne have noget af en ordentlig kvalitet, siger hun.

Bloggeren, som har tusindvis af følgere på sociale medier, er ikke bekymret for, om hun med sine billeder af joints og hyldest til hash er et dårligt forbillede for sine unge fans.

-Det er jo ikke farligt. Det har hjulpet mod kræft, spiseforstyrrelser, depression og migræne. Og det er jo ikke fordi,  jeg promoverer kokain, siger hun.

Fie Laursen: Brød sammen i tårer

Annonce:

-Jeg har også tænkt på at lave en video, hvor jeg forklarer alt om det. Hash bliver tit sat i forkerte sammenhænge i medierne med rockere osv. Jeg ryger det ikke, fodi jeg har lyst til at være skæv, men fordi, jeg ikke kan fungere med min migræne uden, forklarer hun.

Fie Laursen er meget aktiv på sociale medier, hvor hun gladeligt deler ud. Her fortæller hun blandt andet, hvor mange fyre, hun har været sammen med.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: