Fie Laursen skabte en fiktiv person: Det har jeg løjet om

Fie Laursen har altid været kendt for at være 'ærlig' om sit vilde undgomsliv. Men nu ser sandheden helt anderledes ud. Se video

Fie Laursen lagde søndag aften denne video på sin youtube-kanal. Her afslører hun, hvordan hun har ødelagt sit navn og opfundet historier for at tjene penge

En af Danmarks største personligheder, Fie Laursen, har levet i sus og dus ved at føre Danmarks største blog.

I årevis har hun været kendt for at være 'ærlig' og afsløret vilde historier fra sit glamourøse liv. Men sandheden ser helt anderledes ud.

Fie Laursen har nemlig ikke været så ærlig, som det ser ud til. I videoen foroven fortæller hun, hvordan hun har løjet og opdigtet historier, så interessen for hendes blog ville stige. På den måde tjente hun flere penge og fik mere opmærksomhed.

- Jeg er meget ked af mine valg, men vi er alle mennesker. Vi vokser hver dag, og jeg er lettet over at have stoppet det, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet.

Grædende Fie Laursen: Mit liv er en løgn

Det har jeg løjet om
Fie Laursen har i årevis fortalt historier, der har fået mange op ad stolen. Men mange af dem har været overdramatiseret, så interessen ville stige.

Sidste år fortalte Fie Laursen eksempelvis sine læsere om rapperen Drake, hvis manager havde inviteret hende til Canada. Men virkeligheden så ganske anderledes ud.

Hun skulle ikke til Canada for at møde en af verdens største rappere, men skulle hjem til sin ekskæreste, som bor i Canada.

Fie Laursen har også fortalt sine læsere, hvordan hun har spenderet 800.000 danske kroner på få måneder. En historie som gjorde mange af hendes læsere grønne af misundelse.

Men historien er ikke helt sand. Fie Laursen fortæller, at mange af de penge, der blev brugt, var hendes ekskærestes. Han spenderede 500.000 kroner på en bil. Det var altså ikke penge, der kom op af Fie Laursens egen lomme.

- En klam vane, som jeg skammer mig over, skriver hun på sms.

Det er svært at få et overblik over, hvilke historier, der er sande, og hvilke historier, der er falske. For Fie Laursen har slettet mange af de videoer og indlæg, som hun har skrevet igennem tiden.

- Nu må jeg vise, hvem jeg rigtig er, skriver hun.

Sådan har forældre og venner det
Fie Laursen har i årevis tjent penge på at være 'ærlig' og fortælle vilde historier fra sit unge liv. Men nu hvor sandheden er kommet på bordet, så kan mange læsere ikke lade være med at undre sig over, hvordan Fie Laursens forældre og venner har taget det.

Hun fortæller til Ekstra Bladet, at hendes forældre og venner har været bevidst om det hele.

- Mine venner har spillet med. Mine forældre har både støttet og været uenige. Det har svinget meget, men de er lettede nu, skriver hun.

Ekstra Bladet har også spurgt Fie Laursen, om man kan stole på hende nu. For hvad nu hvis dette også bare er et mediestunt, som giver hende mere omtale og flere penge?

- Folk vil altid kalde mig en masse ting. Medieluder eller lystløgner. Det gør ingen forskel. Men mine handlinger i fremtiden vil vise, at jeg er til at stole på.

Ekstra Bladet har inviteret Fie Laursen i vores tv-studie tirsdag kl. 14.00. Hvis du har nogle spørgsmål til hende, så smid en kommentar og vi tager det med!