Fie Laursen sviner 'Paradise'-Caroline: - Det er slut nu

Netop som man troede, at de to paradisoer havde sluttet fred, blusser dramaet op - igen-igen

Før programmet 'Divaer i junglen' overhovedet er sendt, er der drama i forbindelse med den nye sæson, der snart får premiere på TV3.

Efter tre uger i junglen er bloggeren Fie Laursen godt og grundigt træt af Caroline Petersen, der er kendt fra 'Paradise Hotel'.

De andre deltagere i den nye sæson af 'Divaer i junglen' tæller udover Fie Laursen og Caroline Petersen også 'Paradise Hotel'-deltagerne Maja Bebe og Rikke Chili, Sasha Klæstrup, der er søster til Nikita Klæstrup og Janni Ree fra 'Forsidefruer'.

Krigen mellem Fie Laursen og Caroline Petersen startede længe før 'Divaer i junglen', og ser altså ikke til at slutte foreløbigt.

Foto: Olivia Loftlund Film, tv & radio Realitydrama i junglen: De onanerede foran mig

Hun passer ikke ind
Fie Laursen er overbevist om, at det ikke er tilfældigt, at netop hende og Paradise-Caroline er castet til programmet sammen.

- Caroline blev kun castet til programmet, fordi jeg er med i det. Jeg tror kun, at det var for at få reaktioner fra mig. Men det er slut nu. Der skal ikke høstes mere på mit navn, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Derudover mener Fie Laursen heller ikke, at Caroline Petersen passer ind i programmet, der omhandler divaer, der skal overleve og konkurrere mod hinanden i junglen.

- Det kom bag på mig, at hun skulle være med, når programmet hedder 'Divaer i junglen'. Hun er ikke en diva, og hun har heller ikke levet et luksusliv. Det gav bare ikke nogen mening, at den her SU-studerende skulle være med, slår hun fast.

Laursen fortæller, at hun vil slutte fred med Caroline, men det er ikke det indtryk, man får, når man læser hendes blogopslag, hvor hun kommenterer Paradise-Carolines opførsel under optagelserne.

- Jeg kan stadig ikke lide Caroline, men jeg har sluttet fred, fordi jeg ikke gider at bruge mere tid på det. Men jeg står stadig ved alt, jeg har sagt. Jeg har bare ikke tænkt mig at sige nye ting for at fremprovokere noget. Jeg bryder mig stadig ikke, om det hun laver, og hvem hun er, skriver den 21-årige blogger. 

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Caroline Petersen til pressemøde for 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund
Caroline Petersen til pressemøde for 'Divaer i junglen'. Foto: Olivia Loftlund

Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen er blandt deltagerne i 'Divaer i junglen'. Foto: TV3 Film, tv & radio Dansk realitysucces vender tilbage: Her er alle deltagerne

Caroline: Jeg vil ikke synke ned på det niveau
Caroline Petersen bekræfter, at dramaet mellem de to realitypiger lever i bedste velgående.

- Vi var – eller er – jo fjender, så der var en masse bitchfights. Det var om mange ting, men for eksempel hvem, der blokerede hvem på Instagram, lyder det fra Caroline Petersen, der tilføjer:

- Jeg troede egentlig, at Fie og jeg havde det fint nok, men det kan jeg se på hendes sociale medier, at vi ikke har. Hun skriver, at det er af taktiske årsager, at hun sluttede fred med mig, og at hun ikke kan lide mig, og at jeg er en lille 'onani-trold'. Helt ærligt - for en måned siden skrev hun, at det klædte os at have sluttet fred, så jeg gider ikke være en lille pige som hende og synke ned på hendes niveau og svare hende igen, siger hun til Ekstra Bladet.

Caroline Petersen er overbevist om, at Fie Laursen blot bruger deres skænderi strategisk for at få flere læsere og dermed tjene flere penge.

- Det er da falskt, at hun skriver sådan for en måned siden og nu har hun lige pludselig ændret mening. Det kommer ikke bag på mig, at hun vil slutte fred med mig. Det giver hende en masse læsere, altså penge, og når vi er i gang med programmet, så sviner hun mig til igen for at få læsere. Det er sådan hendes liv er. Hun tjener penge på at svine andre mennesker til, og jeg er kommet dertil, hvor jeg ikke gider mere, konstaterer hun.

Se Caroline fortælle, hvordan hun reagerede, da hun så Fie i junglen

Fie Laursen er så utilfreds med sine bryster, at hun har besluttet, at de skal modelleres af en kirurg. Foto: Janus Nielsen Danske kendte Fie Laursen: Se mine bryster uden bh