'For lækker til love'-Kay og 'Paradise'-babe venter barn

Efter otte måneders forhold er realitystjernerne klar til baby

-Mille er en flot pige, men hun er ikke blondine på 1,60 og har kæmpe silikonebryster, som jeg har gået efter i 'For lækker til love'. Men jeg har fundet ud af, at det er andre ting, jeg går efter, siger Kay om kæresten. Privatfoto
-Mille er en flot pige, men hun er ikke blondine på 1,60 og har kæmpe silikonebryster, som jeg har gået efter i 'For lækker til love'. Men jeg har fundet ud af, at det er andre ting, jeg går efter, siger Kay om kæresten. Privatfoto
Følg Danske kendte

I reality-programmet 'For lækker til love' spurgte han altid pigerne, om de var klar til at få udvidet brystmålet med et skud silikone. For Kenneth 'Kay' Hansen var det vigtigt, at hans kommende kæreste havde lyst hår og et ordentligt brystparti, der kunne ses og mærkes.

Håner tv-date: Hun er et bræt med vorter

Kemien skal være der
Men siden har han fundet ud af, at det ikke er så vigtigt, og i stedet for en plastik-bombe, har han valgt at dele sit liv med den mørke 'Paradise'-skønhed, Mille Lentz.

- Det passer stik modsat, for Mille har ikke silikonebryster, og hun er alt for høj. Men jeg har nok gennem alle programmerne af 'For lækker til love' fundet ud af, at går man efter udseendet - og jeg har også været sammen med mange, som matcher det her udseende - og hvis kemien ikke er der, så er der ikke noget forhold. Og der er bare kemi mellem mig og Mille, og vi griner hele tiden sammen og tager pis på hinanden, siger Kay, der sammen med Mille har besluttet at danne en familie, for til januar bliver parret forældre.

- Hun er i 19. uge, fortæller en glad Kay, der sammen med Mille har valgt at lade kønnet forblive en overraskelse.

Er han Danmarks mest uforskammede date?

- Vi brugte ikke noget
Parret blev kærester den 1. januar, og familieforøgelsen er dermed kommet hurtigt.

- Det skete bare. Vi brugte ikke noget, så vi vidste godt, der var en risiko for det, men jeg har gerne villet have børn de seneste to-tre år, og Mille følte også for det, men det skete noget hurtigere, end vi regnede med, siger Kay, der er 32 år, mens Mille med sine 22 år er ti år yngre.

- Vi mærker ikke aldersforskellen - måske lige at jeg er bedre til at lave mad, griner Kay.

Hov! Her laver Paradise-Mille en Amalie

Mille er flyttet fra Amager og ind på Kays landsted ved Randers, og hun har fået arbejde på en cafe i Randers, mens Kay er indehaver af et gulvlæggerfirma.

Kan ikke holde det hemmeligt længere
Det er først nu, at parret har valgt at delagtiggøre omverdenen i ankomsten af den lille ny.

- Nu kan man se det på hende, så vi kan ikke rigtig holde det hemmeligt længere. Det er kommet lidt som et chok for familie og venner, fortæller Kay, der har et klart ønske til et navn, hvis det bliver en pige.

Baby skal hedde det samme som katten
- Jeg har sagt, hun skal hedde Milja. Jeg synes, det er flot og anderledes, og jeg kender ikke nogen, der hedder det, siger Kay og fortsætter:

- Jeg har et eller andet med 'M'. Mine to hunde og mine to katte starter også med 'M', siger Kay, hvis hunde hedder Mille og Molly.

- Det er lidt sjovt, min hund også hedder Mille. Naboen spørger også: 'Hvem fa'en er det du råber efter. Er det hunden eller konen', griner Kay, hvis katte hedder Max og Milja.

- Hunkatten hedder Milja. Så det er måske også derfor, at Mille ikke helt er med på, at vores eventuelle datter skal hedde det. Men lad os nu se, om jeg ikke får lov til at bestemme det alligevel, siger Kay, der ikke har tænkt på et drengenavn.

Ønsker sig en pige
- For at være helt ærlig ønsker jeg mig en pige. Jeg tror virkelig meget på, at det bliver en pige, men bare det er sundt og rask. Men jeg håber alligevel lidt, også fordi jeg tror, at jeg vil kunne lave flere ting med en pige, siger Kay og fortæller:

Bedre til shopping end fodbold
- Jeg er ikke så meget til fodbold. Jeg er mere til shopping og sådan nogle ting. Sådan har det altid været, siger Kay.

Mille var med i 'Paradise Hotel' i 2013. Foto: TV3
Mille var med i 'Paradise Hotel' i 2013. Foto: TV3
 

En fuldtonet skandale

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.