Forelsket DR-vært viser ny kæreste

Tina Müller nyder vintervejret sammen med en ny fyr, som hun viser frem på socialt medie

Tina Müller flyttede alligevel til Aarhus, selvom hun først havde afvist den jyske by, da DR-medarbejdere fik at vide, at de skulle til Aarhus. Foto: Jonas Olufson
Tina Müller flyttede alligevel til Aarhus, selvom hun først havde afvist den jyske by, da DR-medarbejdere fik at vide, at de skulle til Aarhus. Foto: Jonas Olufson

Den 40-årige DR-vært Tina Müller er tilsyneladende omgivet af amoriner for tiden.

Instagram lufter sportsværten og vært på 'Madmagasinet' sin nye kæreste. Her har hun delt et billede, hvor hun iklædt vintertøj poserer sammen med den unavngivne herre.

Tina Müller i selskab med Peter Møller ved Sport 2016. (Foto: Claus Bonnerup) Anden sport Populær tv-vært overrasker: Jeg har sagt ja!

I billedteksten skriver hun fåmælt: 'Kærester' og akkompagnerer teksten med et hjerte.

Flere brugere lykønsker de to.

'Lucky Bastard', skriver en.

'Stort tillykke til jer begge to, søde folk', skriver en anden.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få et interview med Tina Müller, der ikke er vendt tilbage på avisens henvendelser.

Forelsket i sport
Man må håbe, at den nye kæreste ikke hader sport.

Müller har tidligere forklaret, at hvis man ønsker at være manden i hendes liv, må man acceptere, at man ikke kan konkurrere med hendes kærlighed for sport.

Tina Müller er uddannet på Københavns Universitet og har tidligere arbejdet hos konkurrenten TV2. Foto: Foto: Philip Davali
Tina Müller er uddannet på Københavns Universitet og har tidligere arbejdet hos konkurrenten TV2. Foto: Foto: Philip Davali

- Jeg boede engang sammen med en kæreste, som ikke kunne se fremtidsudsigterne i, at jeg ville arbejde i sportens verden. Han var IT-mand med en meget seriøs tilgang til sit arbejde, sagde hun i 2016 til Euroman.

- Den kommentar ramte mig hårdt. Jeg husker stadig, at jeg så en OL-håndboldfinale med Anja Andersen og råbte og skreg begejstret i stuen, mens han lå i soveværelset med en pude over hovedet, fordi han ikke gad høre på det, fortsatte hun.

Også madvært
Tina Müller har ellers masser at se til, særligt efter hun i sommer tilføjede endnu en titel til sit cv.

26. juni 2017 meddelte DR, at hun for fremtiden også er vært på DR1's forbrugerprogram 'Madmagasinet'.

- (...) Det bliver en fornøjelse at lære alle de nye mennesker rundt om 'Madmagasinet' at kende, som helt sikkert kan lære mig noget nyt, og det bliver spændende at prøve sig selv af i et nyt format, sagde hun ifølge DR i den anledning.

Værtskabet indebar dog også, at hun var nødt til at flytte til Aarhus, hvor DR Sporten og 'Madmagasinet' bliver produceret.

Tina Müller er blot en af flere kendte DR-Værter som har takket nej til at flytte med DR Sporten til Aarhus i 2018. Foto: Polfoto/DAVALI PHILIP Anden sport Endnu en vært-profil vinker farvel til DR Sporten

Müller havde imidlertid forinden gjort klart, at hun ikke havde tænkt sig at flytte til byen i forbindelse med DR's flytning af arbejdspladser.

Hun blev dog overtalt til sidst.

'Jeg er blevet lokket med til at være en del af et formidabelt hold. Et hold, der spiller unægtelig godt sammen og som fra februar har hjemmebane i Århus', skrev hun i et Facebook-opslag.

'Med andre ord, jeg har nu sagt JA til at rykke med til Århus sammen med den mest fantastiske arbejdsplads, DR Sporten', fortsatte hun.