Forelsket fodboldvært: På badeferie med ny kæreste

TV-værten på blandt andet Canal 9's Superliga-program, Signe Vadgaard, udnytter sommerpausen til at holde ferie med sin nye kæreste i Tel Aviv

Signe Vadgaard er vært for Superligaen på Canal 9. Foto: Klavs Bo Christensen
Signe Vadgaard er vært for Superligaen på Canal 9. Foto: Klavs Bo Christensen
Følg Danske kendte

Signe Vadgaard var i flere år en del af P3's morgenhold sammen med Anders Stegger og Sara Bro. Det var her, at hun i 2014 fortalte, at hun også var til kvinder.

Hun valgte at gøre det i anledning af vinter-OL i Rusland, fordi Rusland og Vladimir Putin ikke har det mest hjertelige forhold til homoseksualitet. Her gav 'Go' Morgen P3' homoseksuelle muligheden for at ringe ind og springe ud for åben mikrofon.

Hun fortalte åbent, at hun var i et forhold med en kvinde. Et forhold, der endte med at vare i mere end fire år. Inden da havde hun aldrig datet andet end mænd.

 I 2016 fortalte hun i et interview med Alt For Damerne, at hun havde haft endnu et kvindeligt forhold, men at hun ikke vidste, hvad der nu lå og ventede.

– Lige nu er jeg åben over for alt. Jeg har ikke afskrevet mænd. For mig handler det om, hvem jeg bliver forelsket i, sagde hun for godt et år siden til Alt For Damerne.

'Alt er kærlighed'
Nu bekræfter Signe Vadgaard over for Ekstra Bladet, at hun er blevet forelsket og har fået en ny kæreste.

- Jeg kan bekræfte, at vi er kærester. Jeg er meget glad, og vi har det strålende på vores ferie i Tel Aviv. Det er forholdvis nyt, men helt, helt rigtigt, skriver hun i en besked til Ekstra Bladet.

Og at de to nyder det gode vejr og hinandens selskab i Israel, er der vist ingen tvivl om, når man ser et af de billeder, som Signe Vadgaard har delt på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet..

- Alt er love, skriver tv-værten til billedet, så der er vist ingen tvivl om, at de to svæver på en lyserød sky for tiden.

Det er et år siden, at Signe Vadgaard tog springet fra radioen til tv-skærmen, hvor hun skiftede P3 ud med Discovery Networks Denmark. Siden da har hun været vært for Superliga-dækningen Canal 6, Canal 9 og Eurosport 2.

Dybt forelsket DR-vært: Hun er simpelthen så smuk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?