Forsøger igen: Sælger kæmpe luksuslejlighed

Andrea Elisabeth Rudolph forsøger nu at sælge sin lejlighed igen

Andrea Elisabeth Rudolph håber at få solgt lejligheden i denne omgang. Foto: Mogens Flindt
Andrea Elisabeth Rudolph håber at få solgt lejligheden i denne omgang. Foto: Mogens Flindt

Nogle gange går et boligsalg hurtigt – andre gange tager det lidt længere tid. Det kan cremedronningen over dem alle Andrea Elisabeth Rudolph sikkert skrive under på.

I hvert fald har den 43-årige iværksætter og tidligere radiovært netop sendt sin store lejlighed på Frederiksberg på markedet igen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Lejligheden er udbudt til salg for 9.795.000 kroner hos liebhavermægleren Adam Schnack A/S – og at det er liebhaveri, der er tale om, kommer nok særligt til udtryk i penthouse-statussen, de næsten 200 kvadratmeter og tagterrassen - alt sammen på en af landets mest eksklusive beliggenheder.

Den fem værelser store lejlighed ligger nemlig på en sidegade til Frederiksberg Allé midt på Frederiksberg i København, der er den dyreste kommune i landet at købe lejlighed i.

Ifølge tal fra Boliga.dk er en gennemsnitlig ejerlejlighedskvadratmeter i enklavekommunen i gennemsnit udbudt til salg for lige knap 48.800 kroner for øjeblikket – hvilket er cirka 1000 kroner dyrere end i Københavns Kommune.

Her kan du få et glimt af den lækre lejlighed på Frederiksberg. Foto: Lars Gundersen/Adam Schnack A/S
Her kan du få et glimt af den lækre lejlighed på Frederiksberg. Foto: Lars Gundersen/Adam Schnack A/S
 

Rasende Sofie Linde: - Det er meget ulækkert

Farvel til Frederiksberg
Andrea Elisabeth Rudolph købte lejligheden på Frederiksberg sammen med sin mand, Claus Møller Jakobsen, der er tidligere håndboldspiller, i 2015. Den gang gav parret otte millioner kroner for lejligheden.

Men efter cirka tre år på adressen blev den store lejlighed og Frederiksberg byttet ud med livet som husejer.

Ifølge Boliga.dk's oplysninger købte Rudolph og Jakobsen nemlig en stor villa i Valby i sensommeren 2018 – villaen betalte parret 18,5 millioner kroner for. Sideløbende har parrets lejlighed på Frederiksberg været udbudt til salg on/off – og senest er det altså med en reduktion i prisen på lige godt 100.000 kroner.

Danskerne kom for alvor på fornavn med Andrea Elisabeth Rudolph, da hun var vært på de første sæsoner af hitprogrammet 'Vild med dans' og morgenvært på radioprogrammet 'Morgenhyrderne'. Rudolph forlod dog mediebranchen i 00’erne til fordel for sit eget iværksætter-firma Rudolph Care, der laver hudplejeprodukter.

Alvorlig kræftdiagnose ændrede alt: - Jeg kunne ikke gå

Se lejligheden her.