Forsøgte at stoppe bodega-oralsex: Her er den vilde video

Susan K er blevet fyret fra sit job på bodegaen Kurts mor, efter et par havde oralsex på et bord under hendes vagt. Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af en video, der viser, at Susan K forsøgte at gribe ind

ADVARSEL! Videoen kan virke stødende

Privatoptagelsen er anonymiseret, men gengiver episoden og Susan K.'s tilstedeværelse. OBS: Videoen kan virke stødende.

Realitydeltager Susan K er blevet fyret på grund af et par, der har dyrket oralsex. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Efter oralsex på bodega: Susan K fyret

Kia Sødergreen er flyttet fra den åbne til den lukkede afdeling. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk realitystjerne indlagt på den lukkede

Danske kendte Kendt dansker giver orgasmer på tv

Den tidligere realitystjerne Susan K blev onsdag aften fyret fra jobbet som bartender på den aarhusianske bodega Kurts mor, hvor hun har arbejdet i flere år.

Det oplyste hendes arbejdsgiver på bodegaens Facebook-side.

- Jeg er dybt berørt over den episode, der var på bodega Kurts mor i aftes, 19/12 2017. Kan kun beklage, og meddele at Susan K. er fyret, står der i opdateringen, der siden er blevet slettet.

Lisa Baastrup har tabt sig massevis af kilo i 2017. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk skuespiller i vild forvandling: Kiloene rasler af

Fyringen skyldes en episode fra tirsdag aften, hvor en kvinde modtog oralsex på et bord i bodegaen, mens Susan K var på vagt.

Video viser det hele
Ekstra Bladet er nu kommet i besiddelse af en video, der viser en del af episoden.

I videoen ser man, hvordan en mand giver en kvinde oralsex, mens hun ligger på et af bordene i baren med spredte ben og stønner højlydt.

Simone Hvenegaard med sine nye bryster. Foto: Privat Danske kendte Dansk reality-babe har fået kæmpebryster

I slutningen af videoen bliver parret afbrudt af Susan K. Her kan man høre, hvordan realitystjernen med en bestemt stemme siger til parret, at de bør gå et andet sted hen.

- Jeg tænker måske lige, toilettet er passende, siger Susan K henvendt til parret.

Susan K's reprimande afholder dog ikke parret fra at fortsætte, indtil kvinden angiveligt får en orgasme og udbryder 'jeg kommer, jeg kommer'. Herefter slutter videoen.

At Susan K nu er blevet fyret, selvom hun bad parret om at forlade stedet, har sat sindene i kog hos flere af Kurt Mors kunder, der mener, at fyringen er uretfærdig.

Ekstra Bladet var torsdag morgen i kontakt med Bianca, der ikke ønsker at få sit efternavn frem, og Ronnie Nørgaard, der onsdag aften oprettede gruppen 'Boykot Kurts Mor' for at støtte op om Susan K. Gruppen har i skrivende stund fået over 500 medlemmer på få timer.

- Vi kender ikke parret, og det gør vores bekendte heller ikke. Men vi har set den her video, og der kan man se, at parret ligger på bordet og hygger sig, og at Susan fortæller dem, at det ikke er i orden, og at de skal forlade stedet og gå et andet sted hen, siger Bianca, der derfor heller ikke mener, at fyringen er i orden.

Ved forpremieren på årets Paradise Hotel bekendtgjorde Philip og Simone, at de var blevet kærester - aftenen endte dog ikke så godt for Philip, idet han smadrede sit korsbånd efter et spring fra scenen. Foto: ANTHON UNGER Danske kendte Dansk realitystjerne: Slut med at ligge og græde på sofaen

- Vi mener, at Susan er blevet virkelig uretfærdigt behandlet. Hun er den bedste bartender, hun er en solstråle, og hun trækker virkelig mange kunder til. Jeg synes, det er grotesk, at hun er blevet fyret, og at de på Kurts mor så vælger at skrive om fyringen på nettet. Det er helt uacceptabelt, siger hun og fortæller, at hende og Ronnie aldrig sætter sine ben på bodegaen igen.

Vil kontakte fagforening
Ekstra Bladet var onsdag aften i kontakt med Susan K, og hun var uforstående overfor den pludselige fyring.

- Jeg var på arbejde, da det skete, og det er ikke mig på billedet, men jeg afventer svar fra min advokat, før jeg udtaler mig yderligere, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet.

- Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år, tilføjer hun.

I den nu slettede opdatering fra Kurts mor på Facebook, skrev den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, at hun vil kontakte sin fagforening.

Luksus-numsen efter behandlingen. Foto: All Over Press Intl. kendte Reality-babe: Nyt løft til numsen

Flere kommenterede i tråden, at det ikke er rimeligt, at Susan K bliver fyret på grund af to gæsters opførsel.

- De to burde helt klart være blevet smidt ud promte... Ingen tvivl der, men en fyring er måske liiiige i overkanten. En påtale havde måske været på sin plads. Men ja... not my call. En skam, for Susan er en pisse god bartender for Kurts Mor. Mange af kunderne kommer kun for hendes skyld, skriver en kvinde.

- Fanme ærgeligt. I har mistet en god bartender og kollega og sikkert også en masse gæster. Det kan godt være de burde ha været smidt ud, men fyring er da lige over grænsen!!, lyder det fra en anden.

Kim Kardashian må se med fra sidelinjen. Foto: All Over Press Intl. kendte Brystbombe erkender: Det er frustrerende

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Betty Jensen, der ejer Kurts mor, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Susan K torsdag.

Ekstra Bladet kender identiteten på den person, der har filmet videoen og har fået tilladelse til at bringe den.