Fræk blogger slap igennem nåleøjet: Det skal hun studere nu

Den kendte blogger Nikita Klæstrup skal fremover studere til tv- og medietilrettelægger

Det er ikke første gang Nikita har delt et billede, hvor hun er letpålædt - se flere her
Følg Danske kendte

Fredag dumpede der en glædelig nyhed ind af den kendte blogger og tv-vært Nikita Klæstrups brevsprække. Efter sommerferien skal den 22-årige skønhed nemlig begynde på en helt ny uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i Emdrup i København.

Bacheloruddannelsen i Retorik på Københavns Universitet er således blevet droppet til fordel for en af de eftertragtede studiepladser som tv- og medietilrettelægger på DMJX.

Nikita Klæstrup har i den seneste tid givet den fuld gas som kæk studievært på TV 3-programmet 'Paradise All In', der i ugens hverdage har stået for en kærlig efterbehandling af det populære realityprogram 'Paradise Hotel' og dets bramfrie og løsslupne deltagere.

1000 likes på et kvarter: Nikita Klæstrup deler frækt numse-billede

'Jeg elsker reality'
Og det er blandt andet denne lille studie-tjans, der har givet den frække fotomodel og retorikstuderende blod på tanden til at prøve kræfter med nogle helt nye aspekter af den realityglade mediebranche, som hun jo allerede må formodes at være temmelig velbevandret i.

Ups - her viser studinen lidt for meget...

- Efter jeg er begyndt at arbejde med tv, så er jeg faktisk blevet helt vildt interesseret i alt, hver der sker bagom kameraet. Og specielt jobbet som tilrettelægger virker rigtig spændende, når man skal forsøge at nå ind til mennesker og få dem til at fortælle deres personlige historier, siger en ovenud lykkelig og lettere overrasket Nikita Klæstrup til Ekstra Bladet, der allerede har set sig varm på én helt bestemt type tv-program:

Frække Nikita Klæstrup: - Hvem skal jeg give et blæs?

- Der er ingen tvivl om, at jeg elsker realitygenren. Og jeg ville elske at arbejde mere inden for netop den genre. Da jeg var vært på 'Paradise All In', havde jeg selv et rigtig godt samarbejde med min egen tilrettelægger. Og det er klart, at det, som jeg indtil videre har lavet inden for tv, har ansporet mig til at fortsætte i det spor, fortæller hun.

Egentlig ville hun allerhelst have færdiggjort den tre år lange bachelor i retorik, men regeringens mere eller mindre udskældte uddannelsesloft satte altså en kæp i hjulet for blogger-babens drømme om at gøre sit første studie færdigt, inden hun tog hul på et nyt uddannelses-eventyr. Godt og vel et halvt år før tid, dropper den smækre Nikita Klæstrup derfor ud af universitet – men det tager hun nu ikke så tungt, eftersom hun har klaret sig igennem nåleøjet og de svære optagelsesprøver i Emdrup.

Nikita Klæstrup til Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen i København. Foto: FLINDT MOGENS/POLFOTO
Nikita Klæstrup til Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen i København. Foto: FLINDT MOGENS/POLFOTO
 

Nikita Klæstrup jubler: Bor ikke længere alene

Hundse rundt med veninderne
- Man undskylder altid lidt for at være fan af reality-tv, men det har jeg slet ikke tænkt mig at gøre. Jeg synes derimod, at det er en helt fantastisk genre, hvor der altid bliver castet interessante mennesker, som er villige til at dele meget af sig selv. Så jeg ville meget gerne arbejde inden for reality-genren, siger Nikita Klæstrup, der heller ikke udelukker, at den nye tilværelse som tv-tilrettelægger kunne være et nyttigt redskab i den feministiske 'girl squad'-trio, der også tæller den numserystende Twerk Queen, Louise Kjølsen, og den sexede blogger Katja Krarup Andersen.

- Det kan sagtens være, at jeg ender med at være tilrettelægger for Louise og Katja. De ville sikkert syntes, det kunne være rigtig hyggeligt, hvis jeg hundsede rundt med dem, smågriner hun.

- Min feministiske aktivisme har dog ikke rigtig så meget at gøre med mit arbejde. Men der kommer da sikkert tidspunkter i mit arbejdsliv, hvor jeg vil blive sat over for nogle problemstillinger, som vil lære mig mere om mine egne grundprincipper, siger hun.

Nikita Klæstrup langer ud efter TV3: Det er voldsom ubehageligt

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.