Fræk slankekur

Jørgen og Kirsten fra 'Landmand søger kærlighed' har fundet den helt rigtige måde at holde vægten ved lige

Tv-parret var i hopla ved dette års Reality Awards

Fredag aften var Docken i København omdannet til et regulært drukcirkus, da Reality Awards 2020 løb af stablen.

Gennemsnitsalderen på den røde løber var helt nede omkring 20 år, men det forhindrede ikke 62-årige Jørgen og 66-årige Kirsten fra 'Landmand søger kærlighed' i at dukke op.

Sidste år deltog parret også i festen, og dengang imponerede Jørgen den fremmødte presse ved at fremvise en regulær sixpack, der dog bare var trykt på en trøje. Dens fravær blev bemærket af Ekstra Bladets mand på stedet:

- Sidste år kom du med sixpack, er det de berømte 'kæreste-kilo', du har taget på?

- Nej, sixpacken ligger derhjemme, svarer en glad Jørgen.

Kirsten er dog hurtig til at slå fast, at det skam går den rigtige vej med vægten - hun har nemlig udtænkt en helt speciel slankekur.

- Han har tabt sig, det skal jeg nok sørge for. Det er fedt-fattig mad og så noget... Ja, hvad siger man? En god gang i sengen, griner hun.

Morten Larsen var noget overrasket over den bombe, som Ida Eskildsen smed, da parret var på speeddate. Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2 Film, tv & radio 'Landmand søger kærlighed': Derfor skjulte Ida vigtig detalje

Ægteskab på vej?
Parret fandt hinanden i 2018-udgaven af 'Landmand søger kærlighed', hvilket sidste år resulterede i en reality award for 'årets par'. I dag kører forholdet stadigvæk på skinner.

- Det går rigtig fint. Jeg er flyttet ned til Jørgen, og der har jeg boet i et halvt år nu, så han har det som blommen i et æg. Der er smurt mad, når han kommer hjem fra arbejde, så det går godt, siger Kirsten.

Det kunne Jørgen dårligt være mere enig i.

- Jeg har det godt. Det er godt at få en kone i huset igen, lyder dommen fra ham, før han dog trækker 'kone' i sig igen:

- Nu må vi lige se, hvad fremtiden bringer.

- Han har godt nok ondt i knæene, så jeg ved ikke lige, om han falder på knæ, indskyder Kirsten med et grin.

- Det bliver i hvert fald ikke lige i aften, fastslår Jørgen.

Carina og Morten må sande, at de ikke fandt kærligheden i programmet. Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2 Film, tv & radio Landmand søgte kærlighed: Derfor gik forholdet i stykker