Friede til kendisdatter i heftigt skænderi: - Det var vildt

Molly Egelind frygtede, at hendes kæreste ville gå fra hende, men så gik han på knæ i stedet

Her fortæller danseparret, hvordan det er at være favoritter til at vinde det populære program.

Det gik fra den ene yderlighed til den anden, da Molly Egelind i 2016 sagde ja til sin ægtemand, Benjamin Hasselflug.

I fredagens udsendelse af 'Vild med dans' valgte alle parrene sange fra et bestemt år, der har haft en stor betydning i deres liv.

Den 30-årige skuespiller dansede til Beth Harts 'Good Day to Cry' fra 2016, hvor hendes mand friede til hende.

En gemt ring
Molly Egelind fortæller, at frieriet dog ikke gik helt som planlagt. Faktisk gik hendes mand på knæ i desperation under et timelangt skænderi.

- Vi havde et skænderi og kom efter mange timer frem til, hvad det handlede om, og hvorfor jeg var ked af det.

Inden 'Vild med dans': Kendis-datter skadet

- Jeg havde bildt mig selv ind, at Benjamin (hendes ægtemand, red.) ville gå fra mig, og så stoppede han op, forlod lokalet og kom tilbage nogle minutter senere med en forlovelsesring, han havde haft liggende i over et halvt år, fortæller Molly Egelind.

Søs Egelind, Benjamin Hasselflug og datteren Ellinor dukkede op til 'Vild med dans' for nogle uger siden. Foto: Mogens Flindt
Søs Egelind, Benjamin Hasselflug og datteren Ellinor dukkede op til 'Vild med dans' for nogle uger siden. Foto: Mogens Flindt

Kendisdatteren, der desuden er aktuel i TV2's 'Sygeplejeskolen', fortæller, at hendes mand ellers havde forkromede planer om, hvordan han skulle gå på knæ.

- Han havde ventet på det perfekte øjeblik til at fri til mig. Han havde planlagt, at vi skulle ud, og det skulle være fint med picnickurv, og jeg ved ikke hvad.

Se billederne: Dansk skuespillerpar gift

- Han kunne ikke se ideen i at vente, når nu jeg gik og var bange for noget, han vidste, var på en helt anden måde. Han havde belsuttet sig for, at han gerne ville giftes med mig, siger Molly Egelind.

Skænderier
Hun bedyrer, at der ikke eksisterer et perfekt parforhold uden skænderier. Til gengæld findes der perfekte skænderier.

Søs Egelind: Jeg er så stolt af min datter

- Det var jo det perfekte tidspunkt at gøre det på.

- Det var meget vildt, men jo selvfølgelig helt vildt dejligt og forløsende og jo egentlig lige det, jeg havde drømt om, han ville sige i den situation.