Frøkjær om kæresten: Derfor bor vi ikke sammen

Tv-værterne Cecilie Frøkjær og Michael Robak deler ikke adresse

- Der er en kæmpe frihed i at bo hver for sig, siger tv-værten. Foto: All Over
- Der er en kæmpe frihed i at bo hver for sig, siger tv-værten. Foto: All Over

Det var en stor omvæltning for Cecilie Frøkjær, da hun i 2008 blev skilt fra den tidligere radiovært Lars Daneskov.

I dag er hun igen i et fast parforhold, denne gang med 'Go'morgen Danmark'-værten Michael Robak, som hun har kendt, siden de begge var i praktik på TV Midtvest i Holstebro som 22-årige.

De har været kærester før, men i efteråret 2013 fandt de sammen igen.

Selv om de i denne omgang har været sammen i to et halvt år, bor de ikke under samme tag. Det fortæller Cecilie Frøkjær om i denne uges Alt for damerne, som er på gaden torsdag.

- Michael og jeg bor ikke sammen, fordi vi egentlig synes, at vi hver især har lavet sådan en fin familie med vores børn. Michael har en søn på 21 og en datter på 12, og vores behov er ikke at lave en ny storfamilie, siger Cecilie Frøkjær, der har børnene Sara på 12 og Mikkel på 15 med Lars Daneskov.

Cecilie Frøkjærs kæreste overtager Resens job

I interviewet uddyber den 48-årige tv-vært, hvorfor hun og kæresten foretrækker at have to forskellige adresser.

- Der er en kæmpe frihed i at bo hver for sig og dermed også hele tiden vælge hinanden. Man er ikke bundet af fælles husholdning, rengøringsplaner eller indkøbslister, alt det, som man bare godt kan være lidt træt af at samstemme med et andet menneske, forklarer hun.

Måden, parret har valgt at leve sammen på, fungerer for dem.

- Nogle synes, det er mærkeligt, siger Michael Robak om parrets måde at leve på. Foto: Linda Johansen
- Nogle synes, det er mærkeligt, siger Michael Robak om parrets måde at leve på. Foto: Linda Johansen
 

- Vi glæder os enormt meget til at se hinanden altid, og vi ses på nogle meget rene præmisser, fordi vi virkelig gerne vil være sammen. Vi er ikke sammen, fordi vi er bundet af en hel masse praktik, siger hun i bladet.

Cecilie Frøkjær: Det værste var vækkeuret

Der er dog ikke lutter fordele forbundet med at bo hver for sig, har Michael Robak, som er brevkaseredaktør i Alt for damerne, har tidligere fortalt.

– Ulempen er selvfølgelig, at Cecilie og jeg ser hinanden for lidt. Men fordelen er jo så også, at når vi ses, så er vi virkelig kærester. Vi er pisseglade for at se hinanden og værdsætter hver eneste gang, vi kan få en halv eller hel eftermiddag eller aften sammen. Det er superfedt, og vi har det på samme måde. Der er ikke en af os, der vil noget andet. Nogle synes, det er mærkeligt, men vi har ikke engang brugt en halv time på at diskutere det, vi er bare enige om, at det her er det bedste. Det fungerer pissegodt, sagde han til Alt for damerne i 2014.

Cecilie Frøkjær sagde op på TV2 fra årsskiftet og har siden været selvstændig.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hende.

Cecilie Frøkjær: Mit vildeste interview