Annonce:
Annonce:

Fylder 60: Sådan holder han sig glat

Søndag kan Thomas Blachman fejre 60 års fødselsdag. Og han har et par gode råd, hvis man vil holde sig lige så godt som ham

'X Factor'-dommeren fylder rundt, og bliver blandt andet holdt i gang af en personlig træner, der kommer to gange om ugen og kører ham igennem en række 'ydmygende' positioner

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'Jeg bruger en eller anden form for creme. Jeg ved ikke, hvad den hedder, men jeg tager den i hovedet, når jeg har været i bad. Jeg ved ikke om det er den der gør det,' siger Thomas Blachman med et smil til Ekstra Bladet, da snakken falder på hans runde dag.

Der er nemlig endnu ikke særlig mange rynker, der pryder 'X Factor'-dommerens ellers rimelig høje pande. Også selvom han søndag 2. april fylder 60 år.

Resten af kroppen skal dog også holdes ved lige. Han fortæller derfor, at han to gange om ugen får besøg af personlig træner.

- (Den personlig træner, red.) sidder og tæller: 'ti, ni, otte', og det bliver langsommere og langsommere, mens man ligger i en eller anden ydmygende position. Men det hjælper mig. Det gør noget godt for mig. Det er helt klart, fortæller Thomas Blachman.

Far til fire
Thomas Blachman har fire børn. Seneste fik han sidste år sit andet barn med sin forlovede, 35-årige Julia Werup. Derudover har han to børn med ekskonen, Viola Heyn-Johnsen, som han blev skilt fra i 2012.

Thomas Blachman og hans forlovede Julia Werup til Zulu Awards. Foto: Anthon Unger
Thomas Blachman og hans forlovede Julia Werup til Zulu Awards. Foto: Anthon Unger
 

Den garvede 'X Factor'-dommer tager dog ikke sit helbred for givet. I et interview med Euroman forklarede han tidligere i år, at han havde været til lægetjek.

- Jeg bliver snart 60 år, og i den anledning fik jeg foretaget et stort lægetjek, og der fik jeg en scanning af mit eget hjerte. Det blev en slags genfødsel af mig selv, sagde han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: