Går fra hinanden: Nu er svinedyr lejlighed solgt

Jens Gaardbo og hustruen Pernille har solgt deres villalejlighed, efter Gaardbo meddelte, at de to er blevet separeret efter over 20 år som ægtefolk

Jens Gaardbo er blandt flere, der har forladt deres poster under MeToo-bølgen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere TV2-vært Jens Gaardbo og hans forhenværende hustru, Pernille Gaardbo, har solgt deres luksuriøse villalejlighed i Klampenborg.

Det bekræfter Jens Gaardbo over for Ekstra Bladet.

'Den er solgt. Det går jo hurtigt i disse tider', skriver han i en sms til Ekstra Bladet.

Villaen, der rummer 158 kvm og har direkte udsyn til Øresund, blev sat til salg i januar for hele 12,5 millioner.

For de penge fik man ifølge salgsopstillingen en sjældent udbudt villalejlighed i to etager med udsigt over Øresund, to store terrasser og et eksklusivt køkken fra Handcrafted Interior.

Står frem i skrottet dokumentar: Nu angriber hun TV2

Det fremgår endnu ikke af tinglysningen, hvilket beløb parret har solgt boligen for, og Gaardbo ønsker over for Ekstra Bladet ikke at gå i detaljer med prisen, men påpeger, at de er 'godt tilfredse'.

Ifølge boligportalen Boliga blev boligen købt af Gaardbo-parret tilbage i 2003, og her lød prisen på lidt over 3,5 millioner.

Har det nu forhenværende ægtepar solgt boligen til udbudsprisen, står de dermed til at tjene knap ni millioner på boligen.

Separeret
I januar meddelte 64-årige Jens Gaardbo, at han og Pernille Gaardbo gik hvert til sit og flyttede fra hinanden efter mere end 20 år som mand og kone.

Det skete, efter Jens Gaardbo blev fyret fra TV2 som konsekvens af en intern advokatundersøgelse, der viste, at han som nyhedschef på TV2 havde udvist dårlig dømmekraft.

Går fra hinanden: Nu sælger han for stort millionbeløb

'Det er vigtigt for os begge at fastslå, at min afskedigelse og baggrunden for afskedigelsen ikke er den direkte årsag til vores separation. Pernille har kendt til sagen i detaljer og været en stor støtte for mig i hele forløbet', skrev Jens Gaardbo i den forbindelse i en pressemeddelelse sendt til Ekstra Bladet.

Her ses Pernille Gaardbo. Hun og Jens Gaardbo har været gift i mere end 20 år. Sammen har de en voksen søn. Foto: Jens Dresling
Her ses Pernille Gaardbo. Hun og Jens Gaardbo har været gift i mere end 20 år. Sammen har de en voksen søn. Foto: Jens Dresling
 

Jens Gaardbo er blevet separeret

Ud over Jens Gaardbo kostede den interne undersøgelse på TV2 også den kendte TV2-vært Jes Dorph-Petersen jobbet efter to anklager om seksuelle krænkelser. Læs det personlige interview med Jes Dorph-Petersen, hvor han taler ud om den turbulente tid, her (+).

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind