Annonce:
Annonce:

Gadegaard: - Jeg har lyst til at få børn nu

Bloggeren føler sig parat til at stifte familie

Anne Gadegaard føler sig klar til at få børn. Foto: Mogens Flindt
Anne Gadegaard føler sig klar til at få børn. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun har kun været sammen med kæresten Christian siden i sommer, men den tidligere MGP-stjerne og i dag blogger Anne Gadegaard føler sig nu klar til at tage forholdet endnu et skridt og stifte familie.

Det skriver hun på sin blog.

- Jeg har lyst til at få børn nu. Jeg kunne sagtens forestille mig at få børn med min kæreste nu. Jeg har aldrig nogensinde tænkt, at noget kunne være så rigtigt, som det her føles. Jeg har fundet den mand, jeg vil have børn med! skriver sangfuglen.

Anne Gadegaard: Jeg fortryder disse 3 tatoveringer

'Har aldrig følt mig klar til børn'
Lysten til at få børn er noget, der pludselig er kommet, fortæller hun.

Annonce:

- (...)jeg har aldrig følt mig klar til det og har altid tænkt, at 'det skal i hvert fald ikke være nu'. Og egentlig har jeg altid tænkt, at når jeg ramte de 30 år, jamen så ville jeg gerne have børn. Og pludselig har det ændret sig fra den ene dag til den anden, skriver 24-årige Anne Gadegaard på sin blog.

Spændt Anne Gadegaard: Nu skal familien møde min nye kæreste

Sangerinden slår dog fast, 'at det ikke skal være LIGE nu,' at hun og kæresten skal stifte familie.

Gadegaard: Har altid været jaloux
Samtidig roser hun kæresten, som er blevet hendes bedste ven.

- Han gør mig så rolig, så rolig, at jeg ikke en gang har grund til at være jaloux. Det skal lige siges, at jeg altid har været meget jaloux, men han giver mig en følelse af ro og en følelse af, at han kun vil have mig. Og det er den fedeste følelse nogensinde. Men samtidig med han giver mig den ro, så er jeg også vild bange for at miste ham. Fordi han er blevet noget af det mest dyrebare jeg har, skriver Anne Gadegaard på sin blog.

Anne Gadegaard afslører: Derfor går jeg aldrig med bh

Annonce:

Mødtes gennem fælles venner
Selv om hun og Christian, der er i midten af 20'erne og studerende, kun har dannet par i nogle måneder, har hun kendt ham i et år, fortalte den tidligere barnestjerne i august til Ekstra Bladet.

- Vi mødte hinanden gennem fælles venner. Jeg bor i en lejlighed med nogle kammerater, og det er gennem dem, jeg har lært ham at kende. Vi manglede en roommate til den lejlighed, vi bor i nu, og der tænkte vi på Christian. Det ville han gerne, og efter han flyttede ind, opstod der noget mellem os. Vi blev kærester og bor sammen allerede, så vi har nok gjort det lidt omvendt af, hvad man plejer, lød det fra Anne Gadegaard.

Anne Gadegaard: Folk råber efter mig på gaden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: