Annonce:
Annonce:

Geggo: Derfor har jeg stort underskud

Nyt regnskab viser, at bryggepigens nystartede forretning har et underskud på 90.000 kroner. Det tal er dog ikke retvisende, forklarer Stephanie 'Geggo' Christiansen

Geggo siger at Cengiz er verdens bedste livs-og forretningspartner. Men hvad ved de egentlig om hinanden? Ekstra Bladet har taget testen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sommeren 2016 åbnede Stephanie 'Geggo' Christiansen og husbonden Cengiz Mads Salvarli deres nye skønhedssalon La' Lotus på Amager.

Her kan man få ordnet negle, makeup og sat håret, og omtrent et år efter åbningen er forretningens første regnskab leveret til myndighederne. Det viser et underskud på knap 90.000 kroner.

Vred Geggo udnyttet: Jeg raser over det indvendig

De røde tal bekymrer dog ikke Geggo selv. Hun forklarer, at regnskabet kun gælder for de første tre måneder af forretningens levetid

- Regnskabsåret løber fra oktober 2015 til oktober 2016, og vi åbnede forretningen i juni 2016. Vi har ikke tjent indskuddet ind på tre måneder. Jeg synes, at det går udmærket. Så længe at vi ikke er i minus efter et år, og det er vi ikke, går det godt, siger hun og fortsætter:

Annonce:

- Vi lagde 300.000 kroner i forretningen og overtog en grim butik, der skulle renoveres, der skulle købes brikse, produkter og en spraytan-maskine.

Tjent sig selv ind
Ifølge Stephanie 'Geggo' Christiansen er dette kun begyndelsen. Hun har større planer for fremtiden.

- Vi har tjent vores penge ind, og ambitionen er at åbne en to'er. Jeg vil leve af at være selvstændig, lyder det.

- Jeg har jo indtægter fra forskellige steder. Jeg har min blog, den tjener jeg også på. Lige nu går alle pengene ind i firmaet. Alt står på firmakontoen. Jeg vil gerne leve af at være selvstændig.

Geggo skal døbes - ganske speciel årsag bag

Geggo overtog selskabet Lotus Aps af sin mor Linse Kessler. Dengang hed det Linse Kessler ApS, og der skete stort set ingenting i selskabet dengang.

Cengiz Mads Salvarli har et andet selskab, der hedder Be beautiful, og som deler adresse med La' Lotus. Det var egentlig meningen, at parret skulle drive deres skønshedsprojekt gennem dette, men de valgte Linse Kesslers selskab i stedet.

Annonce:

- Vores revisor anbefalede os at gøre det på den måde, siger Geggo.

Lukkede selskab
Geggo har tidligere stiftet bekendtskab med forretningslivet. I 2013 stod hun bag selskabet EventGarde Performance.

I den forbindelse ledte hun via sin Facebook-profil efter 'dansepiger' til at få sat gang i forretningen.

Geggos ammebillede giver ophedet debat

'Der søges smukke og søde piger til et nyopstartet event- og dansebureau. Der er tre kategorier i bureauet: Eventpiger og modeller, dansere (freestyle, pole og så videre) eller strip- og topløs-tøser. Hjemmesiden er ved at blive sat sammen, og detaljerne er ved at være på plads, nu mangler der bare pigerne', skrev Geggo på sin Facebook-profil i slutningen af 2012.

Det saftige foretagende blev lukket ned to år senere.

- Det blev aldrig til noget. Jeg fik en fiks ide om, at jeg skulle have et eventbureau, men så skete der nogle personlige ting, der gjorde, at jeg valgte at lukke det, siger Geggo.

Annonce:

Vil åbne en to'er
Da hun og Cengiz Mads Salvarli åbnede La' Lotus juni 2016 var begejstringen stor.

'Dagen i dag har vi virkelig glædet os til - receptionen til vores skønhedssalon La' Lotus, og sikke en succes! Tusinde tak til alle jer, der kom, tak for alle de smukke blomster og for de lækre gaver' skrev Geggo på sin Facebook-profil dengang.

Geggo ville med i Robinson Ekspeditionen - derfor blev det ikke til noget

Tilsyneladende har intet ændret sig på den front.

- Jeg har verdens bedste livs- og forretningspartner. Når man er bedste venner, som jeg og Cengiz er, spiller det hele automatisk. Når Alba (Geggo og Cengiz' datter, red.) er i vuggestue, kan vi være i salonen og holde møder, siger Stephanie 'Geggo' Christiansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: