Geggo ramt af bumse-angreb

Pigen fra Bryggen kæmper mod en kedelig invasion på sin hage

Geggo kæmper en hård kamp for at genvinde sin flotte hud. (Foto: Jakob Jørgensen)
Geggo kæmper en hård kamp for at genvinde sin flotte hud. (Foto: Jakob Jørgensen)

Geggo er ikke tilfreds med sit udseende i disse dage. Reality-fænomenet er nemlig blevet ramt af noget, der normalt plager teenagere.

'Min hud er ramt af en fuldstændig forfærdelig, ubehagelig fuldstændig umotiveret koloni, nærmest hær-agtig invasion af f... bumser', lyder det surt fra Geggo, der på sin blog sammenligner sig med den ujævne bund på en vis chokolade.

Stephanie 'Geggo' Kessler mener, at hun er for lækker til at køre i sin gamle røde Mazda.(Foto: Jakob Jørgensen) TV Jeg er for lækker til at køre Mazda

Desværre er hun i gang med et nyt, hemmeligt tv-projekt og har derfor et kamera lige op i det bebumsede ansigt hele dagen.

'Jeg forsøger så febrilsk at dække mine ny-indflyttede venner med en god concealer, og det resulterer altså i at jeg ligner en Crunch, man har vendt på hovedet - for nej. Bumser kan ikke dækkes, eftersom det sjovt nok er buler i ens f.. hud'.

'Aldrig har jeg følt mig grimmere', konstaterer hun tørt.

TV3-reality Geggo taler ud om abort: Hårdeste slag nogensinde

Geggo har bevæbnet sig med en masse gode hudplejeprodukter og aner heldigvis en lille fremgang i krigen mod de irriterende bumser.

'Det ligner de er ved at give op, og begå langsomt men sikkert selvmord', skriver hun på sin blog.

Geggo har stadig ar fra dengang, hun ville skære bakterierne ud af sig selv. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen). Underholdning Bakterieangst gjorde Geggo til cutter