Geggo rystet efter afsløring: Tag jer sammen

Bryggen-prinsessen er havnet i et mindre stormvejr over noget så banalt som en vuggestueplads.

Linse Kesslers datter, Geggo, giver sine følgere en regulær opsang. Her forholder Geggo og kæresten Cengiz sig til spørgsmålet, om hvorvidt Alba skal være på tv.

En af Danmarks mest populære bloggere, Bryggen-pigen Geggo, sender en alvorlig opsang til sine følgere, efter hendes seneste indlæg medførte et regulært stormvejr i kommentarfeltet.

Her afslørede Geggo den ellers så glædelige nyhed, at datteren Alba har fået plads i en vuggestue. Men det blev ikke vel modtaget af brugerne, der kritiserede både 'Familien fra Bryggen'-stjernen og hinanden i en ophedet diskussion om, hvad der er bedst af vuggestuer eller dagplejere. Og det får nu Geggo til tasterne.

- Wow… Aldrig havde jeg forestillet mig, det ville blive til en sådan debat, at jeg ærligt fortalte mine bekymringer og tanker om dét, at Alba skal starte i vuggestue, skriver Stephanie ’Geggo’ Christiansen på geggosverden.dk.

Sorgramt Geggo kan stadig ikke sove ordentligt

Hun fortsætter:

- Havde jeg vidst, at det ville blive til en masse pegen fingre, diskussioner mellem folk og fordømmende ord kvinder imellem – så havde jeg ikke skrevet indlægget.

Hvordan filan..
Det er særligt det faktum, at personer, der hverken har mødt Geggo, far Cengiz eller Alba, sidder og gør sig kloge på, hvad der er bedst for andres børn, der frustrerer.

- Hvordan filan kan der sidde mennesker, der aldrig nogensinde har mødt hinanden, og fortælle hinanden, hvad der er bedst for DERES børn? Nej. Bare nej. Forældre ved, hvad der er bedst for deres børn. Punktum.

Linse om Karen Thisted: Satans kælling

Geggo understreger, at Alba ikke skal i vuggestue, før hun til februar fylder ét år, og hun fortæller derudover, at barnet stadig skal være hos sine forældre størstedelen af tiden. Vuggestuen skal bruges som aflastning, når det unge forældrepar har brug for det, og fordi Alba ikke skal isoleres fra andre børn.

- Hun skal være i vuggestuen på deltid, og det skal hun, fordi at glæden i Albas øjne, når hun ser et barn på hendes alder, den er så kæmpestor, at jeg får helt varme i kroppen, fastslår hun.

Geggo: Sådan er Linse som mormor.