Geggo sætter fans på plads: - Hvor er det dog sørgeligt

- Hvor er det dog sørgeligt at se tendensen, der er kommet every fucking where, lyder det fra reality-stjernen

Hør Geggo og Cengiz snakke om, hvornår barn nummer to kommer
Følg Danske kendte

Hvad der skulle have været et stille og roligt opslag om, hvor man kunne donere sit aflagte tøj til et godt formål, har fået de mange fans til at rase over Stephanie fra 'Familien fra Bryggen'.

Beskyldningerne over hendes Facebook-opslag var ifølge reality-stjernen så grove, at hun nu selv kommer med en opsang til de mange følgere.

'Et opslag om, at jeg har en masse tøj, jeg ønsker at forære væk til gode formål, og som jeg godt kunne bruge lidt inspiration til, hvor jeg evt. kunne aflevere, blev til en heftig debat, skriver Stephanie, der går under kælenavnet 'Geggo', på sin Facebook-profil.

De mange følgere valgte nemlig efter sigende at bruge platformen til at svine hinanden til i stedet for at komme med forslag til velgørenhedsorganisationer.

'Folk, der kalder hinanden for racister, tilsvining for at vælge ét sted til nogle af poserne, trusler med at indberette folks forældre-evner til kommunen, fordi de er af en bestemt holdning, tilsvining af hjemløse, etc., etc., skriver hun videre.

Debatten blev til sidst så voldsom, at hun nu kommer med en bøn til sine fans.

'Skulle vi ikke lige aftale, at vi måske prøvede at skabe en lidt mere positiv stemning på Facebook, spørger hun og fortsætter:

'Hvor er det dog sørgeligt at se tendensen, der er kommet every fucking where, hvor man kun ytrer sin mening, hvis den er negativitet og bræk.

Tusindvis af de samme følgere har nu liket opslaget, og flere har kommenteret, at hun har en god pointe.

'OMG, du har så ret. Hvor er det skræmmende, som folk bare kaster om sig med negativitet, fordi de sidder bag en skærm og ikke kan blive konfronteret med det face to face, kommenterer Heidi Wernblad.

'Man bliver så trist over at se voksne mennesker, som bruger de forskellige medier som et frirum til at komme af med al deres galde. Gad vide om de samme mennesker snakker sådan til andre folk ude i det virkelige liv, skriver Anja Mikkelsen.

Andre roser samtidig også Geggo for den mor, hun er blevet.

'Man kan da kun elske dig... Har fulgt familien fra Bryggen fra starten. Og se hvordan du har udviklet dig til den dejligste selvstændige kvinde, mor, kæreste, skriver Jane Bratholt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time