'Gift ved første blik'-Carsten i enorm shitstorm: Sådan kan det ramme ham på pengepungen

Carsten Jensens campingplads kører med overskud, men han frygter, at han bliver straffet af potentielle kunder i fremtiden

Hvordan kommer det til at gå Eva og Carsten? Sexolog Lucy Vittrup vurderer det her (Video/redigering: Signe Skov)
Følg Danske kendte

Carsten Jensen har fået bange anelser for sin vestsjællandske campingplads, efter han har medvirket i DR's seersucces 'Gift ved første blik'.

Den 52-årige brandmand driver hele året rundt Skælskør Nor Camping som en sidegesjæft, når han ikke er på brandstationen, og han har de seneste to år haft økonomisk medvind.

Stefan misforstået af Vanessa: Det er noget jeg døjer med

Nu kan han dog frygte for, at han går mørkere tider i møde.

- Jeg er røget ud i den ene shitstorm efter den anden. Og jeg synes egentlig, at det er uretfærdigt.

- Jeg tvivler på, at det bliver en fordel, siger Carsten Jensen om sin medvirken i 'Gift ved første blik'.

Kan klare det
I campingpladsens seneste regnskab tæller overskuddet 109.000 kroner efter skat mod 112.000 året forinden, mens den ifølge Carsten Jensen blev drevet med et underskud på 250.000 kroner, da han overtog den i 2014.

I det særdeles populære tv-program, der kan prale af over en halv million seere per afsnit, afskriver Carsten Jensen sin helt nye kone, Eva Lundberg, allerede på bryllupsrejsen efter flere mundhuggerier.

Carsten Jensens første ægteskab gik vasken, fordi han og hans ekskone glemte at pleje forholdet, mens de arbejdede konstant på deres normale jobs og den dengang nyindkøbte campingplads. Foto: Marianne Overaa/DR
Carsten Jensens første ægteskab gik vasken, fordi han og hans ekskone glemte at pleje forholdet, mens de arbejdede konstant på deres normale jobs og den dengang nyindkøbte campingplads. Foto: Marianne Overaa/DR

Ifølge Jensen traf han dog langtfra udelukkende beslutningen om at forlade eksperimentet på grund af skænderierne.

Parret udgjorde slet og ret et dårligt match, mener han. Ræsonnementet er dog hverken gået rent ind os hos Eva Lundberg eller seerne, der har givet ham på puklen i både kommentarspor til artikler på nettet og på sociale medier.

- Jeg har aldrig sagt noget, jeg ikke kunne stå ved, og jeg har heldigvis nerverne til at klare det, siger Carsten Jensen.

Ikke et arbejde
Carsten Jensen købte Skælskør Nor Camping i 2015, fordi han manglede noget at rive i, efter han byggede sit knap 400 kvadratmeter hus i Skælskør færdigt.

På det tidspunkt havde han forpagtet den i et år og måtte hoste op med 1,5 million for at kunne kalde den hans eje.

Han blev 'Gift ved første blik': Jo bedre det ser ud i starten, jo værre går det

Brandmanden har en enkelt ansat, receptionisten Marianne, der også klarer ad hoc-opgaver og gør rent efter de besøgende. Hun er ifølge Carsten Jensen den eneste modtager af firmaets lønudbetaling.

Carsten Jensen betragter sig selv som en handyman og elsker at tørlægge den dryppende vandhane eller få den defekte vaskemaskine til at snurre på livet løs igen. Foto: Marianne Overaa/DR
Carsten Jensen betragter sig selv som en handyman og elsker at tørlægge den dryppende vandhane eller få den defekte vaskemaskine til at snurre på livet løs igen. Foto: Marianne Overaa/DR

Selvom han gerne taler om sin campingsplads' økonomi, er det ikke noget, der optager ham vildt.

- Jeg kigger ikke så meget på regnskaberne, men jeg kører med overskud og hører ikke så meget fra Skat, siger Carsten Jensen.

Han fortæller, at han med fuldt overlæg har ladet de to foregående års overskud stå i firmaets pengekasse, efter receptionisten Mariannes løn er betalt.

Det så du ikke på tv: Derfor ville 'Gift ved første blik'-Carsten skilles

Pengene skal bruges i efteråret på nye baderum til campisterne.

- Hvis jeg trækker pengene ud, skal jeg betale 68 procent til Skat, så er det bedre at bruge dem på investeringer, siger Carsten Jensen.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.