Gift ved første blik-Christian: Fravalgt på tv - scoret på Facebook

Christian Lundmand Jensen fik hundredvis af søde henvendelser på Facebook, da han var med i 'Gift ved første blik'. En af dem var ganske særlig

Både Mette og Christian er kommet videre efter deres tv-ægteskab. De er begge forelskede - dog ikke i hinanden. Foto: Nikolai Linares
Både Mette og Christian er kommet videre efter deres tv-ægteskab. De er begge forelskede - dog ikke i hinanden. Foto: Nikolai Linares
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Det er lidt ærgerligt, at der blev brugt så lang tid på at matche mig med den rigtige, når jeg bare skulle på tv for at finde kærligheden.

Sådan siger Christian Lundmand Jensen, der for et års tid siden blev ’Gift ved første blik’ for rullende kameraer i Danmarks Radios kærlighedseksperiment med samme navn.

Forud var gået måneders arbejde med at finde den på papiret perfekte kone til ham. Tv-programmets hold af eksperter fandt frem til, at Mette Tell var det helt rigtige match. Men som hundredtusindvis af seere kunne se, da programmet løb over skærmen tidligere på året, så var Christian og Mette ikke så godt parret, at deres ægteskab holdt.

'Gift ved første blik'-deltagere jubler: Vi er forelskede

Men deltagelsen i ’Gift ved første blik’ har været alt andet end forgæves for Christian Lundmand Jensen. Da DR1 sendte programmet i foråret, fik han mange henvendelser fra kvinder, der kunne lide, hvad de så.

- En af dem, der skrev til mig på Facebook, er min nuværende kæreste, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Da vi var på første date, klikkede det bare og føltes helt rigtigt, siger Christian Lundmand Jensen, der i dag bor sammen med sin kæreste.

Hvem hun er, vil han dog gerne holde for sig selv.

- Men jeg kan sige, at vi er samme sted i livet og har samme syn på, hvad et forhold kræver, fortæller Christian Lundmand Jensen, der er lykkelig for den ekstra mulighed, han fik for at finde kærligheden i forbindelse med programmet.

Dansk 'Gift ved første blik'-par jubler: Vi venter barn

- Man kan sige, at hun vidste, hvad hun gik ind til, da hun mødte mig. For sådan som jeg var på tv, sådan er jeg i virkeligheden. Det var selvfølgelig kun en del af mig, hun så der. Men den del var den ærlige side af mig. Der var ikke noget skuespil, siger han.

Fra Christian og Mette blev smedet sammen i ’Gift ved første blik’, til sidste program blev sendt og de kunne afsløre sandheden om deres forhold, gik der ni måneder. Og det var lang til at skulle bevare hemmeligheden om, hvorvidt de fortsat var gift, synes Christian.

Christian prøvede virkelig at få forholdet til Mette til at fungere, men de to fandt aldrig rigtig melodien. Foto: Snowman Production
Christian prøvede virkelig at få forholdet til Mette til at fungere, men de to fandt aldrig rigtig melodien. Foto: Snowman Production

- Jeg mødte min kæreste allerede, da de første programmer blev vist på tv, siger Christian Lundmand Jensen, der naturligvis var nødt til at holde lidt lav profil med sit nye forhold.

Det var dog ikke noget, som forstyrrede det nyforelskede par, fortæller han.

- Vi gjorde som et hvert andet par, der lige har mødt hinanden, ville gøre. Vi holdt i hånden, når vi gik tur og sådan noget. Jeg måtte selvfølgelig ikke sige noget eller afsløre, hvordan det gik med ægteskabet med Mette. Men jeg måtte gerne leve mit liv helt normalt, så det gjorde jeg.

'Gift ved første blik'-par siger stop: Går fra hinanden - igen

Danmarks Radio har endnu ikke taget stilling til, om der kommer en ny sæson af ’Gift ved første blik’.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+