Gifteklar TV 2-vært: 'Jeg sagde det dummeste, lige før han friede'

Kort før Annemette Voss' kæreste friede, fik tv-værten sagt en ganske uheldig kommentar

Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Følg Danske kendte

Et spaophold i Sydsverige endte med mere end blot rynkede fingre og afslapning i jacuzzien for TV 2-vært og bagedyst-vindende deltager Annemette Voss. Hendes kæreste, Micky, valgte nemlig at fri, og hun sagde ja.

Frieriet var en stor overraskelse for hende, og hun formåede da også at komme med en kommentar, som hun i et nyt indlæg på sin blog kalder totalt uheldig og klodset.

TV2-vært jubler: Jeg skal giftes

Efter en lang dag med afslapning og vin begyndte trætheden at melde sig under aftensmåltidet, og det var her, at Annemette Voss kom med sin uheldige bemærkning.

- Det beviser i sandhed, at jeg absolut ikke fattede en meter af, hvad Micky havde af planer for aftenen. Jeg sagde: 'Skaaaaat, hvis du nu nogensinde får lyst til at fri til mig – her indenfor de næste par år – så husk lige at gøre det i dagtimerne, hvor jeg er frisk, og ikke på en aften som denne, hvor jeg er ved at falde i søvn henover bordet,' skriver hun i indlægget.

Nej, nej, nej!
Da kommentaren faldt havde kæresten allerede champagne og forlovelsesring klar på værelset, og han gik da heller ikke i panik. Istedet foreslog, at han hans kommende forlovede fik en espresso, så hun kunne blive kvikket lidt op, skriver hun.

- Jeg fik en espresso og en time senere, da jeg var vågnet lidt op og vi var kommet op på værelset, så faldt han jo, som sagt, på knæ. Jeg blev helt paf. Mundlam faktisk, men rigtig rigtig glad. Jeg sagde jo JA, men inde i mit hoved tænkte jeg bare nej, nej, nej! Ikke nej til ham. Men nej til mig selv. NEJ til min dumhed, skriver hun.

Så uheldig kommentar eller ej så endte det lykkeligt, og hun slår da også fast, at hendes kæreste efterhånden må være vant til, at hun gøre og siger nogle klodsede ting.

Line Baun frygter ikke smatten

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag