Annonce:
Annonce:

'Girl Squad' deler frækt billede

Kvinderne bag den nye 'fjerdebølgefeminisme' skaber endnu engang debat med et nyt frækt billede

'Girl Squad' samlet under Folkemødet på Bornholm. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
'Girl Squad' samlet under Folkemødet på Bornholm. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De tre selvudnævnte feminister 'Girl Squad', som består af Nikita Klæstrup, Twerk Queen Louise og Ekaterina er gode til at skabe debatter.

De kæmper for kvinders rettigheder ved at dele frække billeder, råbe højt og diskutere kontroversielle emner, og så er de en del af den nye 'fjerdebølgefeminisme'.

De tre piger formår endnu engang at skabe opmærksomhed på sociale medier, da de har delt et frækt billede med budskabet, om at få busken tilbage. Og det er busken mellem benene, de taler om.

Den buskede vagina
Ideen kommer af den amerikanske feminist og model Amber Rose, der startede kampagnen 'Bringbackthebush' på sociale medier, hvor hun poserede splitternøgen med busken fremme.

En af pigerne i 'fjerdebølgefeminismen' har samtidig delt et blogindlæg, hvor hun kommer med sine tanker om den berømte busk.

Annonce:

- Hvad angår mig, så har jeg i næsten et årti udsat mig selv for voksning hveranden uge. Men en dag stoppede jeg bare med den tortur-lignende, sommetider blodige oplevelse af at rive hår af det mest følsomme område på min krop, skriver Ekaterina Andersen.

Hun pointerer samtidig, at mænd aldrig vil gøre det samme for at tilfredsstille en kvinde, og derfor er det slut med intimbarbering og voks.

- En mand ville aldrig sætte sig igennem en sådan forfærdelig oplevelse udelukkende for at seksuelt tilfredsstille en kvinde, og det skal jeg heller ikke, skriver hun.

Ekaterina Andersen mener, at mænd og kvinder er blevet påvirket af pornofilm, der får det til at virke som om, at kvinder skal være hårløse for at være sexede.

- Det, at fjerne kvindelige kønshår, symboliserer det at dominere kvinden, snarere end noget andet. Det symboliserer også, at det organ eksisterer udelukkende for at blive penetreret af manden, slår feministen fast.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: