Gitte Nielsen bekræfter graviditet - men hvis?

Det er kryptiske meldinger, der kommer fra den danske Hollywood-stjernes lejr

Er Gitte Nielsen gravid eller spiller hun fans og medier et puds? Foto: Linda Johansen
Er Gitte Nielsen gravid eller spiller hun fans og medier et puds? Foto: Linda Johansen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er familieforøgelse på vej i familien Nielsen, det står rimelig tydeligt og sort på hvidt i det opslag, Gitte Nielsen natten til mandag lagde ud på Instagram.

Sammen med ordene fulgte et ret spektakulært billede af den 54-årige danske Hollywood-stjerne med en stor og meget gravid-lignende mave.

Siden Gitte - eller Brigitte som hun kalder sig i Hollywood - postede opslaget, har der været tvivl om, hvorvidt det er hende, der er gravid - eller om det er en prank, der dækker over, at familien skal udvides på en anden måde.

Den danskfødte skuespiller og tv-personligheds management har ikke lige frem hjulpet med at opklare, hvad der sandt og falsk i den efterhånden ret mystiske sag.

- Parret bekræfter deres Instagram-post, lød det kort og kryptisk fra Gitte Nielsens management, da Ekstra Bladet mandag var i kontakt med dem skriftligt.

Ønsket om at få det uddybet har ikke medført et mere klart svar fra Gitte Nielsen-lejren.

- Som tidligere skrevet bekræfter parret graviditeten. Ingen yderligere kommentarer, er det seneste svar, Ekstra Bladet har fået.

Gitte Nielsen vil fortælle alt

Ingen steder fremgår det, at Gitte Nielsen er gravid. Kun at der er en graviditet i familien, som Gitte Nielsen og hendes mand, Mattia Dessi, altså bekræfter.

Forvirrede fans og følgere

Gitte Nielsens fans og følgere på Instagram ved ikke, hvad de skal tro om, hvorvidt danskeren er gravid eller ej.

- Ahhh den hopper jeg ikke på, skriver en af hendes følgere, mens en anden fuldt og fast tror på, at Gitte Nielsen venter sig.

- Stort tillykke herfra - jeg håber at det bliver et raskt, friskt og helt igennem vidunderligt barn :)

En tredje gætter på, at der er tale om en helt anden slags familieforøgelse.

- Mon ikke det er en lille hundehvalp?

Gitte Nielsen har i forvejen fire store drenge. Én fra ægteskabet med Kasper Winding, én fra forholdet med NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer.

Nielsens italienske husbond, Mattia Dessi, har derimod ingen børn. Til gengæld er han vokset op i et land, hvor det ikke er usædvanligt, at kvinder får børn i en sen alder.

Titlen som verdens ældste mor går dog til en englænder. I 2014 blev knapt 67-årige Elizabeth Adeney mor til en lille datter og skrev sig samtidig ind i historiebøgerne som den ældste kvinde i verden, der har været gravid og født et barn.

Diretør på 66 verdens ældste mor

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+