Gitte Nielsen vil fortælle alt

Den langbenede danskers drøm går i opfyldelse, når hun bliver vært på sit eget program

Ingen emner er for store eller små til Gitte Nielsen nye personlige talkshow. (Pr-foto)
Ingen emner er for store eller små til Gitte Nielsen nye personlige talkshow. (Pr-foto)

Gitte Nielsen har prøvet meget og set endnu mere. Både fra livets absolutte solside og helt nede fra kulkælderen.

Nu får den verdensberømte dansker med de lange stænger sit helt eget talkshow, hvor hun kommer til øse af sin store livserfaring.

Gitte Nielsen ved præsentationen af sin bog i London i april 2011 (Foto: AP) Danske kendte Arnold: Jeg havde en affære med Gitte

Intet emne er for skævt, og intet spørgsmål er for upassende, når den knap to meter høje blondine møder kendte og ukendte danskere i sit nye og dybt personlige show.

- Jeg har altid drømt om at få mit eget talkshow, så da muligheden bød sig på Kanal 4, sprang jeg til. Jeg elsker mit land, så det er det helt rigtige for mig at lave showet her, siger Gitte Nielsen i en pressemeddelse.

Gitte i græsset med den efterhånden berømte vodkaflaske. (Foto: All Over Press) Danske kendte Gitte i chok efter vodka-billeder: - Jeg er ked af det og flov

Den tidligere fru Stallone lover, at de nye shows bliver både hudløst ærlige og humørfyldte. Hun vil tale åbent om alt - både utroskab, plastikoperationer, om at leve i et voldeligt ægteskab, at være alkoholiker og at leve sit liv på bekostning af børnene.

Brigtte er tidligere blevet fotograferet med en flaske efter sin rehab. Her fra en tidligere druktur. (Arkivfoto: All Over). Danske kendte Brigitte Nielsen tilbage på flasken

Optagelserne går ifølge en pressemeddelelse i gang nu, og talkshowet 'Gitte Talks' kan opleves til efteråret 2015 på Kanal 4.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.